Emlékeztek arra, mikor a Fidesz tolta az oltásellenes kampányt a H1N1 járvány idején?
Figyelt kérdés
Egy "korabeli" összefoglaló:
2010-ben 130-an haltak meg benne, de teljesen összesítést (2009-2011) sehol sem találok. Persze ez samfu a Covidhoz képest, csak emlékeztetőül írtam ezt ki.
febr. 5. 22:24
1/7 anonim válasza:
Nem de amikor kényszeriteni akarta a haláloltást arra mindenki emlékszik!
2/7 anonim válasza:
Közben a fidesz akarta elérni, hogy fújják le a 2009-es szigetet a H1N1 miatt, de szerencsére körbe röhögték őket. Most erről nem találok hírt, de tisztán emlékszem, hogy ez téma volt több akkori műsorban is. (abban az évben kezdtem a fősulit, azért vagyok biztos az évszámban)
3/7 anonim válasza:
Kutya sem járt el 2000es években állandó injekciókra a képzeltbetegeken kívül , nem okádta a tv radió a pánikot . Akkor nem csak netet bámulták a népek hanem értelmes dolgokkal foglalkoztak alter előadasokat latogatrak éltek. Ezért bukott a h1n1 és mert nem volt megvéve a legtöbb fejes sem volt érdekelt a kamujárványokban . Eltelt 10 év mindenhol iskolában körzeti dokinál hpv polio kullancs elleni végtelen oltások . Ezért akadt ki most 3 millió gondolkodó oktatlan éber a többség birkaságán .
6/7 anonim válasza:
Arra emlékszem, hogy a Demokratába írták, hogy pestis van Ukrajnában, és a csúnya Gyurcsány nem szól erről a magyaroknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!