A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
67 szavazat
2/16 anonim válasza:
Természetesen. Minden értelmes ember egyet ért velük.
3/16 anonim válasza:
Nézd... Minden országban, ahol van erről adat, működni látszik az oltás. Persze lehet, hogy világméretű összeesküvés van és minden adat hazugság, mert Bill Gates és a gyíkemberek be akarnak chipezni téged, de nem valószínű.
4/16 anonim válasza:
A normális emberek oltás ellenesek,a többiért meg nem kár.
5/16 anonim válasza:
Jaj 3-as, csak tudod pont az a gáz hogy ti rettegő, oltásimádó bírkák vagytok az egyetlenek akik laposföldről meg chipről beszélnek és mindig ezzel jönnek és pont hogy egyetlen oltatlant se hallottam hogy ilyenekben hisz.
6/16 anonim válasza:
Szerintem az oltás hasznos lehet de ugyanakkor kérdéses számomra mennyire van értelme ha 2 év elteltével már 3-4-ről beszélünk és még annál többet is szükségeltetnek. Remélem legalább annyi értelme van, hogy az ebből befolyt összegeket értelmes kutatási célokra használják és nem kiveszik osztalékként.
7/16 anonim válasza:
#5 Rendben. De ha nem hiszünk abban, hogy minden adat hamis lenne, hogy arányaiban szignifikánsan több oltatlan kerül lélegeztetőgépre, akkor miért kell oltásELLENESnek lenni? (Az ellenesen van a hangsúly, mert az én szótáramban oltásellenes =/= oltatlan)
8/16 anonim válasza:
Az megvan, hogy még nem hangzot el egyetlen konkrét állítás sem (pl hogy az oltást mint olyat nem kellene adni, vagy az oltás kötelezővé tétele a téma, esetleg az oltáshoz kötött jogok...) de 3 komment alatt egymásnak estek az emberek, hogy ki normális és ki hülye meg birka?
Tényleg ez lenne manapság a vitakultúra Magyarországon? Tényleges téma nélkül is egymásnak esnek az emberek és.. ennyi?
9/16 anonim válasza:
Akkor jó hülye vagy :D
Azért mert valaki oltatlan miért lenne oltásellenes ?
Az oltásellenes inkább az aki tenni akar ellene, lebeszélni másokat stb.
Én csak szimplán oltatlan vagyok, az oltottakkal semmi bajom.
Ennyi erővel ha te nem vagy meleg akkor homofób vagy! :D
10/16 anonim válasza:
Az radikális, "hagyományos" oltásellenesekkel nem. Azokkal viszont, akik logikus érvelés mentén kételkednek, velük teljes mértékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!