Az oltásellenesekből hamarosan egy kis ellenálló csapat lesz?
Ahogy látom, az oltottak száma növekszik. Én magam is dacoltam az oltással, de meggyőztek a normális érvek, igy beoltottam magam.
Mi lesz az oltásellenesekkel, ha kisebbre zsugorodnak?
4-es, inkább azért fognak eltűnni az oltatlanok, mert a temetőkbe kerülnek - és az oltottak fognak osztozni az ő vagyonukon.
Kóbor János is nagyon bízott az immunrendszerében - most 14 éves lánya siratja.
Csollány Szilveszter Gődény-hívő olimpiai bajnok tornász jelenleg léleg. gépen van. Amiről általában nem szoktak élve lejönni a koronavírusosak.
7 "Az adatok azt mutatják, hogy már minden 5 Covid-halálozásból 4-et a teljesen oltottak tesznek ki (már csak az a kérdés, hogy melyik vakcinával kezelték őket)."
Ühüm, csak azokat a fránya adatokat nem sikerült linkelni és sajnos kénytelen az olvasó elhinni, hogy a szerző igazat mond, nem?
Ja, várj:
Szokásos oltásbeszari hazudozás, összemossák/eltitkolják a korcsoportok közti különbségeket. Azonos korosztályokon belül 3-5-ször akkora eséllyel halnak meg az oltatlanok, mint mindenhol máshol is.
Abban meg semmi meglepő nincs, hogy több 85 éves hal meg oltottságtól függetlenül, mint 25 éves.
Az áltudományos zugblogod cikkének az adatainak a forrása: "Biz'Isten úgy van, ha mondom!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!