Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az oltásellenesekből hamarosan...

Az oltásellenesekből hamarosan egy kis ellenálló csapat lesz?

Figyelt kérdés

Ahogy látom, az oltottak száma növekszik. Én magam is dacoltam az oltással, de meggyőztek a normális érvek, igy beoltottam magam.

Mi lesz az oltásellenesekkel, ha kisebbre zsugorodnak?

2021. dec. 9. 11:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy mennek oltottak a temetőbe. Attól hogy valaki nem oltatta magát még nem lesz örökletes, csak nem most azonnal nyúvad meg az oltottakkal.
2021. dec. 9. 11:59
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
"Mi lesz az oltásellenesekkel, ha kisebbre zsugorodnak?" Hova zsugorodnék össze...? 192 cm magas vagyok, max. ahogy öregszem kicsit összemegyek majd. De zsugorodni...
2021. dec. 9. 12:08
 13/16 D-Mano ***** válasza:
79%

Ez egy provokatív álkérdés.

Akit eddig nem lehetett meggyőzni az oltások hasznosságáról, biztonságáról, azokat ezután még kevésbé lehet, ahogy egyre jönnek az újabb negatív tapasztalatokról való beszámolók és kutatások. Kényszeríteni, zsarolni lehet az oltásra. Az megy most. De meggyőzni max az eddigi oltásszkeptikusok nagyon kis százalákát lehet, és ők sem valószínű, hogy ilyen provokatív kérdéseket tennének föl utána egy fórumra.

2021. dec. 9. 13:22
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Csak simán túlélők.
2021. dec. 9. 14:04
 15/16 Alex Fly ***** válasza:
100%
@10: a gyógyszermaffia? De hiszen pont az antivaxerek vezetője a köztörvényes vitamingyáros és a szektás vitamindíler!
2021. dec. 9. 14:46
 16/16 anonim ***** válasza:
39%

6!

Kóbor nem Covidban halt meg. Kardiológián ápolták...

2021. dec. 9. 16:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!