Márky-Zay Péter szerint aki többek között villamosmérnök is, ilyen tudású informatikai csapat nem létezik Magyarországon, mint akik a hackertámadást elkövették. Akkor ki lehetett?
"Márky-Zay Péter szerint aki többek között villamosmérnök"
Igen, VILLAMOSMÉRNÖK. Az nem informatikus és nem kiberbiztonsági szakértő, ahogy láthatjuk is.
Szabotálták a demokráciát??? XDDD
Inkább a szervezők szabotálták az elvárható adatvédelmi elvárások teljesítését.
@15:44
ühm, a fidesznél nem ugyan ez van?
Megcsináltatják az informatikai rendszereiket mutyizva valami sógorkoma mekkmesterrel, aztán mikor a legmóricka szintűbb biztonsági rések sincsenek rajta befoltozva, és ez kiderül, akkor sorosoznak.
#1.
Nekem az VILLAMOSMÉRNÖK unokabátyám a BME-s VILLAMOSMÉRNÖKI BSc diplomájával nyert Cybersecurity MSc szakra Svájc legjobb egyetemére!
Nagyon nagy átfedés van a kettő között…
Viszont Márki Zay gondolom nem tegnap végzett már és mivel nem ezzel foglalkozott az elmúlt évtizedekben…
[ma 15:55]: "Nekem az VILLAMOSMÉRNÖK unokabátyám a BME-s VILLAMOSMÉRNÖKI BSc diplomájával nyert Cybersecurity MSc szakra Svájc legjobb egyetemére!"
- Biztos ügyes a villamosmérnök unokabátyád, akár az ETH-ra, akár az EPFL-re vették fel (mindkettő vezető svájci egyetem, nem tudom, melyikre gondolsz), de X MSc-re általában azokat az embereket szokták felvenni, akik a korábbi tanulmányaik alapján várhatóan jól képezhetők X-re. Az unokabátyád nem kiberbiztonsági szakértőként került oda, hanem jó matek, fizika, informatika jegyei voltak a BME-n, vitt egy jó ajánlólevelet valamelyik BME-s proftól, ha volt felvételi, azt jól megírta.
Amikor elvégzi a cybersecurity MSc-t, valószínűleg tényleg érteni fog a kiberbiztonsághoz. De a BME villamosmérnök BSc nem kiberbiztonságról szól, ha 1-2 félévet lehallgatott a témában, már sokat mondok, és az is csak fakultatív tárgyként lehetett.
Márki-Zayt nagyon tisztelem, de ez tényleg nem a kompetenciája. Simán megvan Magyarországon is az a hekkertudás, ami elég egy egyszerű túlterheléses támadáshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!