Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Magyar iskolák » Melyek a legjobb villamosmérnö...

Melyek a legjobb villamosmérnöki karok ma Magyarországon?

Figyelt kérdés
Ne az egész egyetemet nézzetek légyszi, hanem csak a villanykart! Kérlek írjátok le a szempontot is, hogy miért!

2017. máj. 17. 23:42
 1/5 anonim ***** válasza:
47%

BME, gyakorlatilag az egyetlen nem elfőiskolásodott vagy eleve főiskolai színvonalú intézmény. "Diplomás villanyszerelőket" több helyen képeznek, de komoly egyetemi szintű, fejlesztésekre alkalmas, "szakértő jellegű" villamosmérnök képzés jelenleg egyedül a BME-n van.

Szempont:

Ez az egyetlen villamos kar, amely olyan szintű professzori karral rendelkezik, hogy önálló Villamosmérnöki Tudományok Doktori Iskolát tudjon akkreditáltatni. Ez azt jelenti, hogy

1. csak itt van meg a legmagasabb szintű teljes egyetemi képzési ciklus lehetősége (BSc+MSc+PhD+habilitáció)

2. csak ez az intézmény képes a saját oktatói karát önállóan kinevelni (a többi intézmény oktatói is itt képezhetők ki).

3. csak itt folynak nemzetközi színvonalon labdába rúgó tudományos kutatási és fejlesztési projektek, itt születnek megfelelő színvonalú eredmények.

4. csak ez képes megfelelni a MAB komplex akkreditációs feltételeinek Doktori Iskola szinten, önálló villamosmérnöki profillal.

2017. máj. 18. 11:09
 2/5 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod!
2017. máj. 18. 11:20
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

blablabla... Megy a népgyűjtő szöveg...

Kedves kérdező,

ha valódi képet akarsz kapni az adott egyetem, -adott karán folyó képzésekről, akkor ajánlott akár személyesen is felvenni egy-egy, vagy akár több diákkal is a kapcsolatot.

//itt úgyis mindenki a sajátját fogja fényezni.

Hogy melyik a legjobb? Tökmindegy. Ha ha van tehetséged ahhoz amit csinálsz, akkor lesz munkahelyed még egyetem alatt. Az egyetem csak egy alapot ad!!! De az az alap nagyon fontos!!! Innen lehet elindulni egy irányba.

Azzal még verheted magad, hogy Te a BME-n végeztél, a f4szt se fogja érdekelni. Tudni kell, itt ezt fizetik meg.

2017. máj. 22. 21:37
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne értsetek félre, most nekem a bme-vel van bajom, hanem ezzel a beképzelt hozzáállással. Hamar letörik az ilyen nagy arcokat.
2017. máj. 22. 21:42
 5/5 anonim ***** válasza:
*nem
2017. máj. 22. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!