Doktor Gődénynek mi haszna van abból, hogy az oltásellenesek élére állt?
Figyelt kérdés
Inkább csak bohócot csinált magából és lejáratta magát, mint gyógyszerész szakembert.2022. jan. 7. 21:04
2/8 anonim válasza:
1. a hírnevével tudja reklámozni a vitaminbizniszét
2. bebiztosította magát hogy legyen elég támogatója hogy 22-ben is lophasson az államtól a kamupártos csalással
3/8 anonim válasza:
Nem tudom. Lehet, hogy neki is elég lett a hülyeségekből.
4/8 anonim válasza:
@21:29
Én úgy gondolom, de ez tényleg csak az én személyes vélekedésem, hogy a nagy oltáskritikus szószólók közül (Gődény, Pócs, Tamási, Lenkei meg tököm tudja kik vannak még) Gődény az egy biztos, aki az egészet nem gondolja komolyan, csak a saját anyagi haszna hajtja előre a szélhámoskodásban, nem az hogy hisz ebben az egészben.
6/8 anonim válasza:
Az oltásellenesek olyan megszállottak akár a szektásak, könnyű őket befolyásolni. Szerintem ő a legfőbb haszonélvező, nem hinném hogy komolyan is gondolná a hülyeségeket.
7/8 anonim válasza:
Az MHM-re viszont szavazni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!