Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hisznek sokan egy olyan...

Miért hisznek sokan egy olyan médiaélményben,h Novák Katalin egy 'pedofilnak' adott kegyelmet? Az igazság hogyhogy nem érdekel senkit?

Figyelt kérdés

Valójában max mint bűnsegédet ítélték el,aki megpróbálta eltussolni az ügyet ,de mint utólag kiderült,az se egészen biztos, hogy egyáltalán tudott történtekről. Tisztázatlanok a körülmények,és lehetséges, hogy tényleg ártatlan az illető.

Nekem úgy jön le,mintha teljesen tabusítva lenne a téma, és egy borzalmas állapotban lévő közéletben vagyunk, ahol valakinek bármi köze van valami pedofil ügyhöz,azt azonnal meglincseli a csőcselék ,mindegy, hogy igaz vagy nem igaz, hogy pedofil volt, vagy semmi köze az egészhez, elég hogy valami ilyesmi ügyben felmerül a neve,és a véresszájú tömeg azonnal a megsemmisítését követeli, és ha valaki kegyelmet ad neki,akkor már az is pedofil.

Ezek után meg nevetséges módon lemondatja őt a főnöke, mert ez sokkal kényelmesebb megoldás, mint tisztázni az ügyet, h valójában itt nem egy pedofil kapott kegyelmet,sőt valszeg tényleg ártatlan volt az illető. De ezt nem merik megtenni,mert jaj a 'pedofil' szó megjelent,akkor már menekülni kell hét határon túlra. Így az életben nem lehet majd normálisan diskurálni erről a kérdésről, és megint csak azt érik el,h a valódi pedofil ügyek elbagatellizálódnak, hisz bárki mást is egy kalap alá vesznek velük,akik semmit nem követtek el.

febr. 11. 20:30
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:

Pontosan. És most képzeld el, hogy a bántalmazó osztálytársaid vallomása miatt valaki évekig börtönben ül.

Illetve azért, mert nem ment a rendőrségre amikor ezek a bántalmazók kiejtették a szót: pedofil.

febr. 13. 10:12
 22/29 anonim ***** válasza:
100%
21: Attól függ, hogy kik vallottak ellene. A vád szerint a bántalmazottak. K.András szerint összeesküdtek ellene és mindenki más a vesztét akarta és ők vallottak rá terhelőt, ha össze kellene foglalni azt, ami a neki tulajdonított védekező írásban van.
febr. 13. 10:24
 23/29 anonim ***** válasza:

Még egyszer:

Bántalmazottak, biztos léteznek. De a felnőttek nélkül is millió bűncselekmény történt a 10 év alatt. Ez tény. Tudja, aki dolgozott ilyen helyen.

5000ft ért sex történt a vallomásokban. Gyerekek közt ez megtörtént egy csokiért is. Biztos.

És most az öngyilkosság is a felnőttekre lett kenve.

Nem életszerű.

febr. 13. 10:30
 24/29 anonim ***** válasza:
62%
23: Még egyszer: Én nem vagyok biztos egyik igazában sem. Mert nem tudhatom. A bíróság ítélte el. De te sem hiszem, hogy nálam többet tudsz arról a konkrét ügyről. Kérni kell az ügy újratárgyalását ha lehetséges és akkor kiderül. Ja, hogy már a fidesz elkönyvelte bűnösként? Mert erre utal, hogy lemondatták Novákot olyan gyorsasággal, hogy még az ilyenkor szokásos szabályokat is figyelmen kívül hagyták.
febr. 13. 10:40
 25/29 anonim ***** válasza:
37%

Ehhez az ügyhöz kell intelligencia. Minimum saját vélemény. Aki szerint a bíróság vagy a fidesz dönti el az igazságot, az a kegyelem szót se ismeri, ami az egész világon van.

A bíróság soha nem igazságot szolgáltat, hanem jogot.

Egy gyereknek annyi joga van, mint egy felnőttnek.

De olyat még nem hallottam, hogy egy börtönőrt azért lecsuknak, mert egy rab bűncselekményt kiáltott és az őr nem rohant a rendőrségre. Ez olyan vicces lenne, hogy meg kéne filmesíteni.

febr. 13. 10:51
 26/29 anonim ***** válasza:
37%

Csak mondom évente több ezer egyetemista megy kistanárnak pár hónapra ilyen helyekre.

És szinte biztos, hogy mindegyiknek eldicsekszik néhány gyerek, hogy milye bűncselekményeket csinált.

Akkor már nekik is 2 évre börtönbe kell menni?

Meg akiknek elmondták, de nem mentek a rendőrségre?

Az utcánkban van drogtanya, állatkínzó, cigicsempészek.

Én is számíthatok börtönre mert nem megyek a rendőrségre?

febr. 13. 11:06
 27/29 anonim ***** válasza:
100%

25: "Ehhez az ügyhöz kell intelligencia."

De szellemes vagy.

Igen, a bíróság a törvények szerint jár el, azok alapján ítélkezik. Senki nem állított mást.

Arra is igen a válasz, hogy annak lehet kegyelmet adni, akit elítéltek, ez evidens. Elvégre akit nem ítéltek el, annak nem lehetne kegyelmet adni. Micsoda következtetés.

Nem ez a probléma. Ez a probléma:

Az akkori vád szerint nem csak, hogy hagyta, hanem aktívan segített eltussolni a dolgot. K.Endrének tulajdonított írásban lehet, hogy az áll, hogy ő csak passzív volt és csak annyit tett, hogy nem szólt bele. Te pedig egyetértesz vele.

Én meg azt mondom, hogy nem tudom megítélni, mert nem voltam ott, sem a gyerekotthonban, sem a tárgyaláson, csak olvastam róla.

De ha te ott voltál mindenhol és mindent láttál, akkor bocsánat, akkor te biztosan tudod.

febr. 13. 11:16
 28/29 anonim ***** válasza:
40%

Hiszek annyira a manipulatív baloldalban, hogy ha lenne perdöntő tény ami az ő oldalukon lenne, már főcím lenne.

Mivel a tárgyalás nyilvános volt. Ezt is ők írták meg.

febr. 13. 11:24
 29/29 anonim ***** válasza:

28: Mivel független állásponton vagyok politikailag, ezért azt hozzátenném, hogy nem csak a baloldal manipulatív, hanem a fidesz is, elég masszívan.

Ismételni tudom: Én nem tudom, mi az igazság. Azt láttam, amit mindenki más. Ami az elmúlt napokban történt.

febr. 13. 11:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!