Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hisznek sokan egy olyan...

Miért hisznek sokan egy olyan médiaélményben,h Novák Katalin egy 'pedofilnak' adott kegyelmet? Az igazság hogyhogy nem érdekel senkit?

Figyelt kérdés

Valójában max mint bűnsegédet ítélték el,aki megpróbálta eltussolni az ügyet ,de mint utólag kiderült,az se egészen biztos, hogy egyáltalán tudott történtekről. Tisztázatlanok a körülmények,és lehetséges, hogy tényleg ártatlan az illető.

Nekem úgy jön le,mintha teljesen tabusítva lenne a téma, és egy borzalmas állapotban lévő közéletben vagyunk, ahol valakinek bármi köze van valami pedofil ügyhöz,azt azonnal meglincseli a csőcselék ,mindegy, hogy igaz vagy nem igaz, hogy pedofil volt, vagy semmi köze az egészhez, elég hogy valami ilyesmi ügyben felmerül a neve,és a véresszájú tömeg azonnal a megsemmisítését követeli, és ha valaki kegyelmet ad neki,akkor már az is pedofil.

Ezek után meg nevetséges módon lemondatja őt a főnöke, mert ez sokkal kényelmesebb megoldás, mint tisztázni az ügyet, h valójában itt nem egy pedofil kapott kegyelmet,sőt valszeg tényleg ártatlan volt az illető. De ezt nem merik megtenni,mert jaj a 'pedofil' szó megjelent,akkor már menekülni kell hét határon túlra. Így az életben nem lehet majd normálisan diskurálni erről a kérdésről, és megint csak azt érik el,h a valódi pedofil ügyek elbagatellizálódnak, hisz bárki mást is egy kalap alá vesznek velük,akik semmit nem követtek el.

febr. 11. 20:30
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:

[link]

Itt elolvasható,h az illető mit mondott a történtekről,akit elítéltek.

febr. 11. 20:54
 12/29 anonim ***** válasza:
85%

Tisztában vagyok vele, és még igazat is adok neked, de gyűlölöm a Fideszt álszentségét, képmutatását, és az ellenzék minden hazugságát elhiszem. Cinkosa vagyok. Leginkább azért, mert a Fidesz is egy hazug trógerek pl. Óltásellenes dumát nyomták ellenük. De ezer dolgot lehetne mondani. Karácsony elakarta adni a városházát, Marky Z ukrajnába vinn3, mar megegyezett.

Ti is tudtátok kamu minden, hogy senki sem akarja Magyarország on átooeráltatni az ovisokat, de cinkosan támogatátok a hazugságokat, mert nyerni akartatok látni a pártotokat.

febr. 11. 20:57
 13/29 A kérdező kommentje:
Novák Katalin nem tehet önállóan semmit, nem indokolhatja meg, h miért adott kegyelmet, mert minél többet próbálna magyarázkodni,annál inkább a NER-re rá lehetne égetni mindenfélét, és Orbán Viktor ezt nem akarja, ezért inkább utasításba adta,h mondjanak le,mert így sokkal kényelmesebb, mint akár elmagyarázni,h adott esetben ártatlan volt az illető, a csőcselék jelentős része nem lenne képes megérteni.
febr. 11. 20:57
 14/29 anonim ***** válasza:
84%

Ezzel kapcsolatban már kiderült, hogy nem K.Endre nyilatkozta, hanem valaki kamuból írta és elterjesztette.

K.Endre egyáltalán nem nyilatkozott. Beugrott ennek a kamu nyilatkozatnak a VG és a vadhajtások és úgy látszik átvette hírként a HVG is. A VG és a vadhajtások már el is tüntette az eredeti cikket, amit erről írtak.

febr. 11. 20:59
 15/29 A kérdező kommentje:
Csak szólok,h én is rühellem a fideszt, de ettől még semmi értelme nincs Novák Katalint lemondatni. Ha valaki valóban felelős bármiért, az Orbán Viktor. A csőcselék persze megkapta a koncot,amin elégedetten rágódhat, de valójában megoldódott bármi is ezzel,h jelentéktelen senkiket,bábokat meghurcolnak, Orbán meg úgy tesz,mintha vele meg a rendszerével minden rendben lenne?!
febr. 11. 21:00
 16/29 anonim ***** válasza:
93%

Sikerült akkora balhét csinálni az ügyből, hogy az emberek nem foglalkoznak már azzal mi a valóság, az marad mg bennük amit hallottak sokat ismételgetni, ez pedig nem jó a köztársasági elnökre nézve.

A tény az hogy ez egy rossz döntés volt, nem kellett volna kegyelmet adnia ebben az ügyben. meg lehet magyarázni, én el is tudom fogadni a magyarázatot, igaz is hogy az illető nem volt pedofil, de ettől még hibás döntés volt. Mindegy milyen okból, mindegy kinek a javaslatára, a lényeg hogy történt egy hiba és ennek ez lett a következménye.

febr. 11. 21:03
 17/29 anonim ***** válasza:
85%
Ezt én még sehol nem hallottam, még a klubrádióba sem, mindig hangsúlyozzák, hogy bűnsegéd volt és nem pedofil. Ezért is kapta a büntetést. Amit te állítasz, talán kocsmába, félrészegen elhangzik. Aki a gyerekeket védte, nem nyilatkozhat konkrét dolgokat, de szerinte, ha minden nyilvánosságra kerülne, akkor többen akár fegyvert is fognának. Vagy is ami bíróság elé került, az valószínű, csak a jéghegy csúcsa. Én hajlok rá, hogy higgyek neki, mert van pár ismerősöm, akik intézetben nőttek fel és meséltek dolgokat.
febr. 11. 21:10
 18/29 anonim ***** válasza:
72%

1. Senki nem hiszi azt, hogy K. Endre pedofil, mindenki érti, hogy ő bűnsegéd.

2. Ha a bíróság egyszer elítélte, a miniszterelnök onnantól nem mondhatja azt, hogy ez az ember ártatlan. Remélem érted, hogy miért.

febr. 11. 22:19
 19/29 anonim ***** válasza:

Ami tény: Az egész bírósági ügy, a gyerekek vallomása alapján történt. Nyilván. Más bizonyíték nincs.

Amit senki nem mer megemlíteni, mert személyes adatok, hogy ezeken a helyeken a gyerekek egymással is kegyetlen bűncselekményeket követnek el.

Az egész országban, külföldön is. Ezeket csak az tudja aki dolgozott ott, csakhát ezután mindenki pedofil aki felhozná.

Aki azt hiszi a gyerekek a jók, a felnőttek a rosszak, az nagyon el van tévedve.

febr. 13. 09:55
 20/29 anonim ***** válasza:
19: Igen, lehet ilyen esetekről is olvasni. De ha felelős nevelők lennének, akkor nemhogy ők nem lennének pedofilok, hanem a gyerekek közötti bántalmazásokat is visszafognák. Nem csak az otthonokban voltak ilyenek. Volt nekem két osztálytársam iskolában, akiket a kemény mag bántalmazott. Az egyiket megfenyegették, hogy megverik suli után (ezért mindig csak velünk, többiekkel jött ki a suliból mert félt), a másikat rendszeresne bezárták a szekrénybe, a WC-re. Volt pár tanár, akik nem a bántalmazott gyerekek mellé álltak, hanem még ők is megszólták szerencsétleneket. Mi, normális osztálytársaik álltunk ki mellettük. Persze ezért minket is elkezdtek kóstolgatni. Ezért szoktam mondani, kell még pár ezer év, mire igazából emberekké válunk félállatokból.
febr. 13. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!