Ezt hogy értette Orbán Viktor? "A nagyság és a jóság csak ritkán találkozik egy emberben." "A dolgok alapja az erkölcs, és minden erkölcs lényege az igazság."
Figyelt kérdés
febr. 9. 10:11
1/6 anonim válasza:
Nem tudom, de így kontextus nélkül elképesztő bullshitnek hangzik.
2/6 anonim válasza:
Akárhogy is értette, vicces tőle olyan szavakat hallani, hogy erkölcs és igazság, amikor mindenről tanúbizonyságot tett, csak arról nem, hogy ezeket a való életben alkalmazná.
3/6 anonim válasza:
Kérdező: belinkelnéd hogy hol olvastad a nagy filozófus írását az életről? Köszi.
4/6 A kérdező kommentje:
3/4
Keress rá!
febr. 9. 10:45
5/6 anonim válasza:
"vicces tőle olyan szavakat hallani, hogy erkölcs és igazság"
Sőt: az a baj vele, hogy nehezemre esik nem előítéletesnek lenni, mert nagyon belelátom egy diktátor önmosdatását, ahogy az általa okozott károkat szükséges rossznak cimkézi.
Mintha burkoltan azt mondaná, hogy igaz, hogy tettem erkölcstelen dolgokat, de csak azért, mert én láttam a nagyobb igazságot, amit túlmutatott a pillanatnyi morális akadályokon.
6/6 anonim válasza:
"Keress rá!"
Letört volna a kezed belinkelni?
Mondjuk legalább megtudtam, hogy Gandhit idézett jó öreg Viktorunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!