Novák és Varga is ékes bizonyítékai, hogy nők nem valók felelősségteljes, vezető pozícióba?
Nem, sőt. 1000 éve dolgozok nőkkel férfiként és imádok nőkkel dolgozni.
Hajrá Nők.
Ez az eset Orbán Viktor bukásának ékes bizonyitéka és az, hogy ALKALMATLAN a kormányfői posztra.
A probléma nem ez elsősorban, mivel Varga Judit szerintem élesebb volt, mint több fideszes férfi.
A probléma az, hogy a nőktől kevésbé számít a társadalom arra, hogy morális hibát kövessenek el, ezért meglepetés ér mindenkit, ha az adott nőről kiderül, hogy vannak pl. szociopata hajlamai (spekuláció).
A probléma az, hogy Novák Katalinnak egyetlen egy feladata volt, az pedig képviselni az országot és mosolyogni. Merthogy a köztársasági elnöknek ezen kívül nincs sok beleszólása a kormányzásba. Még ezt sem tudta megtenni.
Novák jobb volt, Varga olyan mint egy transzi.
Én is imádok nőkkel dolgozni, de én strici vagyok.
Orbán Viktor bukásának majd esetleg az lesz ékes bizonyítéka, ha választási vereséget szenved.
Akkor had segitsek drága kérdező. Ebben a rendszerben soha nem fog választási vereséget szenvedni, ha szeretnéd, ezt most itt irásba adom.
Amig az ő rendszere fennáll, ez elképzelhetetlen.
Viszont ettől még a tény, tény maradt. Orbán utolsó szalmaszálnyi politikája is megbukott. Nem alkalmas az ország vezetésére.
Az ő vagy a kormány lemondása a nemzeti minimum innentől.
Akkor miért bukott volna meg Orbán Viktor?
Mert semmi, az égvilágon semmi sem maradt abból a sok trágyából, amivel szétverte ezt az országot
-nincs gazdaságunk
-nincs oktatásunk
-nincs egészségügyünk
-nincsenek gyerekeink és már mi is egyre kevesebben vagyunk
-nincs külpolitikája, amit az egyik héten kiabál, annak az ellenkezőjét teszi a következő héten.
a mostani eset meg tökéletesen megmutatta, hogy ez a kormány nem keresztény és nem gyerekbarát. Semmi sem maradt. Semmi.
Orbán Viktor a politikájával együtt és sajnos az országgal is megbukott, akár megválasztják újra, akár nem. Ez az ember megbukott és alkalmatlan ennek az országnak a vezetésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!