Van értelme holnap tüntetni a Sándor palota előtt?
Az én éveim, amiért nincs:
1.NK csak egy aláíró báb, felső utasításra írt alá... Ha le is mond, sztm le fog, a helyére raknak egy másik aláíró bábot.
2.Nincs igazi ellenzék (fidesz által fizetett megélhetési politikusok vagy bfszok vannak) és úgysem tudják fenntartani ezt a tüntetés sorozatot, témát hosszú távon, pláne, ha Katit OV lemondatja
3. A kormányváltás nem jön el, egetrengető változás nem lesz sem az EP, sem a 2026-os választáson, mert a választási törvények alapján a narancs demokratikusan nem leváltható
Úgy gondolom, hogy reálisan látom a dolgokat, így a tüntetésnek értelmét sem látom. Mások mit gondolnak?
Ez a kegyelem minden normális embert felháborít.
De nincs jelentősége, hogy Novák, vagy más báb van ebben a pozícióban.
A fideszt kell leváltani, az ellenzékkel együtt!
Akkor lesz változás!
en nem megyek lusta vagyok es ertelmetlennek talalom csak ezert mert semmi haszna. nektek is ezt ajanlom, de ugyis csak egy osszejovetel buli lesz, meg dugas a sarokban egy jo sraccal vagy jo csajjal, mint a bulikban par fiatal. Budapest Park lesz csak mashol. Allitom zene is lesz, remelem ott lesz Majka is rappelni a kedvetekert.
Eskuszom a csecsemom eletere, hogy lecseng az egesz egy kis "KVA ANYAD"-al es mindenki megy haza vagy dolgozni. Es minden megy tovabb, ahogy eddig, ahogy 2 honapja, ahogy 1 honapja, 3 hete, 1 hete es fog menni 2 het mulva 3 honap mulva es 10 ev mulva es azutan is.
Valóban, még ha esetleg le is mondatják, a fidesz odatesz egy ugyanilyen figurát. Itt rendszerszintű a probléma, egy ember leváltása ezt nem oldja meg.
Ennek ellenére én mégis kimegyek, mert ez az ügy egy olyan erkölcsi mélység, ami mellett nem tudok elmenni szó nélkül, mintha mi sem történt volna.
19:58
Akkor lesz értelme, ha az egész bűnbanda eltakarodik, a királyukkal együtt.
Addig csak fizetjük tovább a milliókat nováknak és vargának, közben raknak a helyükre másik bábot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!