Olyan apátia van az emberekben, értenek egyet csendben sokan a kormánnyal, és a kormány olyan módon arrogáns az emberekkel, hogy úgy érzem, nem biztos.
Életemben először voltam tegnap tüntetésen de ezt is arrogánsan tudták csak minősíteni a politikában (“nem volt ez akkora tüntetés”), hogy nem látom értelmét.
El vagyok keseredve, az egyetlen mód lábbal szavazni lenne, elhagyni az országot? Szeretek itt élni meg itt a családom, barátaim, de lehet másnak semmi eredménye?
Miért törni-zúzni kène? Szerintem sokan abból nem kérnek, meg nem is olyan színvonalat akarunk ebben az országban képviselni.
2022. júl. 14. 17:08
3/43 anonim válasza:
Békés tüntetéssel nem érnek el semmit.
2022. júl. 14. 17:12
4/43 anonim válasza:
Azért van szükség erőszakos megmozdulásra, hogy kikényszerítse az erőszakos fellépést a kormánytól. Aztán szépen bele is lehetne illeszteni az orbáni "rendőrattak"-ot a Gyurcsány párhuzamok közé, rögtön a nem fog emelkedni a gáz ára mellé.
2022. júl. 14. 17:14
5/43 anonim válasza:
Van, hogy ne mondhassa azt a hatalom, hogy ha megunják majd hazamennek.
2022. júl. 14. 17:15
6/43 anonim válasza:
Nincs értelme.
2022. júl. 14. 17:18
7/43 anonim válasza:
Nem törni zúzni, hanem összejönni kétmillióan és átvenni a hatalmat. Ennyi embernek nem kell törni zúzni, a rendőrség és a katonák is azonnal melléjük állnak. Aztán szakértői kormányt toborozni.
2022. júl. 14. 17:19
8/43 anonim válasza:
"nem volt ez akkora tüntetés”
Őszintén, szerintem se voltak olyan sokan, mint amennyien kellettek volna. A netadós sokkal nagyobb volt. Úgyhogy ebben igazuk van. Nem fognak ennyi embertől megijedni. Jövő héten el lesz felejtve, majd a bu zikkal leszünk elfoglalva, meg ilywnekkel. Szokásos.
Egyébként egy embereket átb@szó,tolvaj bandával szemben miért tolnak sokan ilyen szövegeket, hogy jajjj a békés tüntetés a maximum, a többi az gáz, színvonal alatti lenne blabla? Szerintetek ezeknél békésen mégis mi a fenét lehet elérni? Segítek : a nagy büdös semmit.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!