Van értelme szerintetek tüntetni?
Figyelt kérdés
Olyan apátia van az emberekben, értenek egyet csendben sokan a kormánnyal, és a kormány olyan módon arrogáns az emberekkel, hogy úgy érzem, nem biztos.
Életemben először voltam tegnap tüntetésen de ezt is arrogánsan tudták csak minősíteni a politikában (“nem volt ez akkora tüntetés”), hogy nem látom értelmét.
El vagyok keseredve, az egyetlen mód lábbal szavazni lenne, elhagyni az országot? Szeretek itt élni meg itt a családom, barátaim, de lehet másnak semmi eredménye?
2022. júl. 14. 17:04
21/43 anonim válasza:
Politikusok házai előtt kéne gyülekezni, lehetőleg mikor otthon vannak és nincs körülöttük 30 biztonsági, máris hatásosabb lenne, így meg max forgalmi dugókat okoznak a politikusok meg megnézik este a tv-ben vagy valamelyik titkárnő megemlíti nekik hogy tüntettek ám.
22/43 meszike91 válasza:
Semmi értelme. Ezek bebetonozták a hatalmukat.
23/43 anonim válasza:
Orbán utcája évek óta le van zárva úgy tudom. De jó ötlet lenne. Odamenni a lezárt részhez.
24/43 anonim válasza:
23: politikusok házai körüli utcákat lehetne, hogy se ki, se be senki, a tömeg minden környező utcát eláll, ennek lehetne foganatja
25/43 anonim válasza:
Nincs, legalábbis a sétálgatásnak és a kántálásnak nincs. Született pacifista létemre 12 éve hajtogatom, hogy ettől a féreg kormánytól kizárólag erőszakkal lehet megszabadulni. Ezeket egyszerűen k'rvára nem érdekli sem az átlagember sorsa, sem a tüntető tömeg, akár száz, akár százezer emberről van szó. Leszarják az egészet, röhögnek a markukba, és csak azért is azt csinálják, amit akarnak, elvégre megtehetik. A francnak sem hiányzik egy forradalom, de szükség van rá. Az lenne a minimum, hogy komplett szektorok egyszerre sztrájkoljanak, de ettől a néptől ezt sem lehet elvárni.
26/43 anonim válasza:
#24 ez eddig a legjobb ötlet még! Egy ilyenre én is odamennék. Bár lehet, mindenkit elvinnének a rendőrök.
27/43 anonim válasza:
Ez a Kata törvény csak figyelemelterelés volt a "rezsicsökkentés" módosításáról. Szépen lassan vége a nyárnak, jön a fűtésszezon, és rengetegen meg fognak lepődni a számlákon. Remélem megismétlődik 2006 és repkedni fognak a molotov koktélok.
28/43 anonim válasza:
#26 Már rég tiltva van Magyarországon, hogy politikusok otthonánál tüntessenek. Ez is a fidesz rettentően demokratikus intézkedéseinek egyike.
Úgyhogy ja, vinnének, de ha valaki ilyet hirdetne rögtön ott is lenne fél percen belül három száz TEK-es csicska.
29/43 anonim válasza:
26: ha több tízezer ember odavonulna, annyit nehezen lehetne elvinni
30/43 A kérdező kommentje:
27, persze, én is ezt gondolom. Ez is a taktikájuk mindig.
2022. júl. 15. 16:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!