Van értelme szerintetek tüntetni?
Olyan apátia van az emberekben, értenek egyet csendben sokan a kormánnyal, és a kormány olyan módon arrogáns az emberekkel, hogy úgy érzem, nem biztos.
Életemben először voltam tegnap tüntetésen de ezt is arrogánsan tudták csak minősíteni a politikában (“nem volt ez akkora tüntetés”), hogy nem látom értelmét.
El vagyok keseredve, az egyetlen mód lábbal szavazni lenne, elhagyni az országot? Szeretek itt élni meg itt a családom, barátaim, de lehet másnak semmi eredménye?
Nincs,mert 2/3 mellett minek.
Teljes többséggel irányít a Fidesz,akkor a lakosság ellenében tüntetsz?
Ha nem lenne ekkora a többség,akkor igen!
"az egyetlen mód lábbal szavazni lenne, elhagyni az országot? Szeretek itt élni meg itt a családom, barátaim, de lehet másnak semmi eredménye?"
De igen, van eredménye egy csomó másnak: pl. annak, ha megtalálod, hogyan lehetsz leginkább az ország hasznára, és nem elcsalni próbálod az adót, ahogy sokan a KATA-sok közül, hanem befizeted, ha pedig vállalkozásba fogsz, akkor nem azt várod, hogy a sült galamb a szádba repüljön folyton, hanem megtanulsz alkalmazkodni a folyamatosan változó körülményekhez, és ha eltörlik a számodra legkedvezőbb adózási formát, akkor keresel másikat, nem adod fel (sem a vállalkozást, sem az elveidet).
35: ez egy marha nagy propaganda, hogy elcsalják az adót. Most próbálnak a katások ellen hergelni, arra megy ki a játék.
Egy időben én is katáztam, semmi illegális nem volt benne, megfeleltem a feltételeinek, volt több cég partnerem, befizettem minden hónapban az adót.
"ez egy marha nagy propaganda, hogy elcsalják az adót"
Biztos nem mindenki. De épp elég sokan ahhoz, hogy most már, ilyen körülmények között ne férjen bele tovább. Külföldön sehol sincs olyan kedvező lehetőség, mint ez volt, azt olvastam az indexen, úgyhogy nem nagy csoda, hogy most már itt is megszüntették.
Az igazat már Gyurcsány ez ügyben 2006-ban megmondta:
"Lehet itt tüntetni kérem,na és,este majd hazamennek"-ez mindíg érvényes mondat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!