Van értelme holnap tüntetni a Sándor palota előtt?
Az én éveim, amiért nincs:
1.NK csak egy aláíró báb, felső utasításra írt alá... Ha le is mond, sztm le fog, a helyére raknak egy másik aláíró bábot.
2.Nincs igazi ellenzék (fidesz által fizetett megélhetési politikusok vagy bfszok vannak) és úgysem tudják fenntartani ezt a tüntetés sorozatot, témát hosszú távon, pláne, ha Katit OV lemondatja
3. A kormányváltás nem jön el, egetrengető változás nem lesz sem az EP, sem a 2026-os választáson, mert a választási törvények alapján a narancs demokratikusan nem leváltható
Úgy gondolom, hogy reálisan látom a dolgokat, így a tüntetésnek értelmét sem látom. Mások mit gondolnak?
Van.
Csökken a párt reputációja, ha megint új köztit kell választania.
Gondolkozz el egy kicsit, azon, amit írtál!
Semmi értelme, úgysem változik semmi. Ha kimennének legalább százezren... de annyian meg nem fognak.
Kedves 1-es! Nem sül le a bőr a képedről? Kit érdekel, hogy nem volt pedofil? Egy pedofilnak falazott, az áldozatokat kényszerítette, hogy vonják vissza a vallomásukat. Hallatlanul ocsmány és undorító gaztett ám ez is. Persze, tudom, hogy nálatok a Megafonnál a jóerkölcs szikrája sem található meg, úgyhogy ez is simán belefér...
#1: Az ítélet szerint ő volt az,
akinek tudomása volt arról, hogy az igazgató több gyereket is molesztált,
aki megírt egy hamis vallomást az egyik gyerek nevében ezzel a szöveggel: „én kitaláltam, hogy közösen kivertük a nemi szervem és hogy ilyet más gyermekkel is csinált már. Igazság az, hogy nem húzta le a nadrágom és nem fogta meg és nem verte ki.”
aki ezt a hamis vallomást a saját irodájában a pedofil igazgató jelenlétében akarta aláíratni az érintett gyerekkel,
és akit mindezért 3 év 4 hónap börtönre ítéltek első és másodfokon is.
Baj ha szerinted morálisan belefér neki kegyelmet adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!