Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem mutat rá ez a...

Csak szerintem mutat rá ez a mostani pedofilos dolog arra, hogy a legtöbb ember milyen buta?

Figyelt kérdés

Most itt arra gondolok, hogy az ellenzékiek azonnal szentírásnak veszi az ő híreit és 1000000%-ban biztos benne, hogy tényleg pedofil volt az illető.

De a fideszesek meg ugyan ezt csinálta gondolkodás nélkül Jámborral, és véletlenül se gondolt bele abba, hogy Jámbornak lehet semmi köze hozzá.

Nyílván tisztában vagyok vele, hogy ez nem korlátozódik a mostani pedofilos ügyre, mindig ilyen mindkét oldal. Viszont most egy valamennyire hasonló történet van és gyönyörűen látszik, hogy a fidesz hiába tol tényleges propagandát és tartja egy alternatív univerzumban a választóit, az ellenzék se csinál nagyon mást, csak kisebb szinten és inkább ferdítve a valóságot teszik ezt.

febr. 8. 06:43
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Szerintem meg a pedofilsegítő senkiházi rehabilitációja régen túl ment minden határon.Az, hogy a magyar kormány magasról köp a gyerekekre, nem is kérdés.

Az, hogy a legkiszolgáltatottabb gyerekeket egyenesen a nevezetes Orbán Akadémiára hordták rendszeresen, számomra szintén nem meglepő. Megvan annak a maga oka,de a gyerekek szórakoztatásáról szó sincs. Sokkal inkább arra tendálok, hogy a híres NagyKereszthény Elit &Co ott nyugodtan szemlézhette/ szemlézheti a gyerekeket.

Az a féreg,aki maga talán nem erőszakolta meg a gyerekeket ( nem vagyok én ebben olyan biztos), sokkal rosszabb, mint maga az elkövető.

Mert kiválasztani,megfenyegetni és a gyerekek kiszolgáltatott helyzetét maximálisan kihasználni évtizedekik: na, ebben sokszorosan bűnös.

És a magyar kormány REHABILITÁLTA.

Hazug szemétláda az összes magát családbarátnak tituláló megélhetési senkiházi.

De az is igaz, ezeknek a gyerekeknek nincs családja. A magyar kormány szemszögéből nézve ők nem számítanak.

febr. 25. 09:01
 22/22 anonim ***** válasza:

"sokkal rosszabb, mint maga az elkövető"

Minden mással, amit írtál egyetértek, de azért akkor abaromságot, hogy a bűnsegéd rosszabb, mint maga a bűnös, csak ne írjunk már le.

febr. 25. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!