Csak szerintem mutat rá ez a mostani pedofilos dolog arra, hogy a legtöbb ember milyen buta?
Most itt arra gondolok, hogy az ellenzékiek azonnal szentírásnak veszi az ő híreit és 1000000%-ban biztos benne, hogy tényleg pedofil volt az illető.
De a fideszesek meg ugyan ezt csinálta gondolkodás nélkül Jámborral, és véletlenül se gondolt bele abba, hogy Jámbornak lehet semmi köze hozzá.
Nyílván tisztában vagyok vele, hogy ez nem korlátozódik a mostani pedofilos ügyre, mindig ilyen mindkét oldal. Viszont most egy valamennyire hasonló történet van és gyönyörűen látszik, hogy a fidesz hiába tol tényleges propagandát és tartja egy alternatív univerzumban a választóit, az ellenzék se csinál nagyon mást, csak kisebb szinten és inkább ferdítve a valóságot teszik ezt.
Senki nem mondta hogy pedofil, viszont gyerekeket alázott és fenyegetett meg, segített egy pedofilt és vallomásokat hamisított.
Sose gondoltam volna hogy a családbarát, keresztény fidesz szavazók ezt is elfogadják és megvédik,mégis lám' itt vagyunk.
Bizony, a legtöbb ember ilyen. Nem mondom, hogy buta, vagy sem, egyszerűen ilyen.
Azt visztont fontos tisztázni, hogy mit értünk "legtöbb ember" alatt. Én pl beleértem magamat is: bizony, én is ilyen "buta" vagyok. Éppen ezért próbálok figyelni arra, hogy lehetőleg ne szippantson be egy véleménybuborék, mert akkor én is úgy járok.
Teljesen igazad van kedves kérdező...a baloldallal főleg.
Nézd, az van, hogy 13-14 éve Orbán Viktor a miniszterelnök.
Mindent megpróbált az ellenzék, így külön, úgy egyben, és sorra 2/3 ad a Fidesznek.
Akkora frusztráció van az Orbánfóbiásokban, hogy itt a GyK n is tökéletesen látszik, hogy mindenre ugranak, sokszor és sokuk úgy, hogy a tényekről fingjuk sincsen.
Én valahol megértem őket, de sokszor ez már inkább kínos, és rettentő buta, proli viselkedés.
Eközben a PROTEST szavazataikkal pontosan ők tartják életben azokat a pártokat és vezetőiket, akik miatt amúgy semmi esély mondjuk egy kormányváltásra... tragikomikus ez.
"bűnösök közt cinkos aki néma"
Csak egy klasszikus idézet, aki segít egy bűncselekményt eltusolni, főleg egy ilyen komolyat az ugyanolyan sz@r alak, mint aki elkövette.
Vagy mindjárt ő is mentegetve lesz ,mint Putyin, hogy jogos a háború, meg megérdemlik az ukránok ahogy a fideszesek minden gazembert mentegetnek.
Ha valaki öngyilkos akar lenni, és x segítségével létrejön a "gyilkosság"
X gyilkos?
Ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy az eltusolás /levelet megírja/
Természetesen adhat kegyelmet katyi, de nem igazán értem, mire fel.
Ez van, Kaléta is megúszta és csendben kapja az apanázst.
Majd Novák is így lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!