Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak szerintem mutat rá ez a...

Csak szerintem mutat rá ez a mostani pedofilos dolog arra, hogy a legtöbb ember milyen buta?

Figyelt kérdés

Most itt arra gondolok, hogy az ellenzékiek azonnal szentírásnak veszi az ő híreit és 1000000%-ban biztos benne, hogy tényleg pedofil volt az illető.

De a fideszesek meg ugyan ezt csinálta gondolkodás nélkül Jámborral, és véletlenül se gondolt bele abba, hogy Jámbornak lehet semmi köze hozzá.

Nyílván tisztában vagyok vele, hogy ez nem korlátozódik a mostani pedofilos ügyre, mindig ilyen mindkét oldal. Viszont most egy valamennyire hasonló történet van és gyönyörűen látszik, hogy a fidesz hiába tol tényleges propagandát és tartja egy alternatív univerzumban a választóit, az ellenzék se csinál nagyon mást, csak kisebb szinten és inkább ferdítve a valóságot teszik ezt.

febr. 8. 06:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

Senki nem mondta hogy pedofil, viszont gyerekeket alázott és fenyegetett meg, segített egy pedofilt és vallomásokat hamisított.

Sose gondoltam volna hogy a családbarát, keresztény fidesz szavazók ezt is elfogadják és megvédik,mégis lám' itt vagyunk.

febr. 8. 09:27
 12/22 anonim ***** válasza:
42%

Bizony, a legtöbb ember ilyen. Nem mondom, hogy buta, vagy sem, egyszerűen ilyen.

Azt visztont fontos tisztázni, hogy mit értünk "legtöbb ember" alatt. Én pl beleértem magamat is: bizony, én is ilyen "buta" vagyok. Éppen ezért próbálok figyelni arra, hogy lehetőleg ne szippantson be egy véleménybuborék, mert akkor én is úgy járok.

febr. 8. 09:39
 13/22 anonim ***** válasza:
20%

Teljesen igazad van kedves kérdező...a baloldallal főleg.

Nézd, az van, hogy 13-14 éve Orbán Viktor a miniszterelnök.

Mindent megpróbált az ellenzék, így külön, úgy egyben, és sorra 2/3 ad a Fidesznek.

Akkora frusztráció van az Orbánfóbiásokban, hogy itt a GyK n is tökéletesen látszik, hogy mindenre ugranak, sokszor és sokuk úgy, hogy a tényekről fingjuk sincsen.

Én valahol megértem őket, de sokszor ez már inkább kínos, és rettentő buta, proli viselkedés.

Eközben a PROTEST szavazataikkal pontosan ők tartják életben azokat a pártokat és vezetőiket, akik miatt amúgy semmi esély mondjuk egy kormányváltásra... tragikomikus ez.

febr. 8. 10:03
 14/22 anonim ***** válasza:
43%
Szerintem nem is akarnak kormányváltást. Havi 4-5 milláért én is szívesen ülnék az ellenzékben.
febr. 8. 10:05
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

"bűnösök közt cinkos aki néma"

Csak egy klasszikus idézet, aki segít egy bűncselekményt eltusolni, főleg egy ilyen komolyat az ugyanolyan sz@r alak, mint aki elkövette.

Vagy mindjárt ő is mentegetve lesz ,mint Putyin, hogy jogos a háború, meg megérdemlik az ukránok ahogy a fideszesek minden gazembert mentegetnek.

febr. 8. 10:47
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Meg korábban is tudott a pedofil bűncselekményeiről, akkor hallgatott, így bűnös, a gyerekek védelmére esküdött fel.
febr. 8. 10:50
 17/22 anonim ***** válasza:
47%
És ilyenkor kéne a baloldalnak annyira lázítania az embereket,hogy kb. a tömeg kitépje Orbiékat a parlamentből az utcára és felkössék őket.Ehelyett meg megy az ami.Szval mind2 oldalon a politukosok eltakarodhatnának a faszba...
febr. 8. 11:19
 18/22 anonim ***** válasza:
36%

Ha valaki öngyilkos akar lenni, és x segítségével létrejön a "gyilkosság"

X gyilkos?

Ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy az eltusolás /levelet megírja/

Természetesen adhat kegyelmet katyi, de nem igazán értem, mire fel.

febr. 8. 11:31
 19/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha te gyerekeddel csinálná ugyanezt, akkor is ezt mondanád?
febr. 8. 13:51
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Ez van, Kaléta is megúszta és csendben kapja az apanázst.

Majd Novák is így lesz.

febr. 8. 14:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!