Megint kiderült hogy hibáztatok ?
Figyelt kérdés
ti elitéltétek bayert miközben ő csak védte a nagyapját ezért hazudott . "Úgy gondoltam, amint közlöm, hogy az egyik nagyapám nyilas volt, meg besúgó, az jókora vihart kavar. Nem akartam, hogy emiatt zaklassák a már akkor is idős rokonomat" ő egy csupszív jó ember , ilyenből volna szükség jó sokra . [link] #bayer , igaz fityeszes ,
febr. 4. 10:37
1/9 anonim válasza:
Ó én egy idős embert sem zaklatnék, soha, sőt, Bayer Zsoltot sem zaklatnám, ha eltűnne végre a sűlyesztőbe, ahová való.
2/9 anonim válasza:
Annál nagyobb baj hogy tudott róla, hogy egy náci-besúgó-proli volt a nagyapja és úgy pofázott ezek ellen.
3/9 anonim válasza:
Az egyik pedókat, embercsempészeket és terroristákat enged el a börtönből, a másik náci besúgó proli leszármazottként oszt ki más családokat...
sosem volt még ennyire mélyen ez az ország, még Rákosi és Kádár alatt sem.
4/9 anonim válasza:
Nem ezzel van a gond, hanem a mocskosszájú Zsóóóóóóti viselkedésével, az uszító, lenéző, állandóan ízes-, szégyenteljesen ronda pofázásaival.
Talán így "védte" magát, hogy "Engem ne bántson senki sem, mert én egy jó ember vagyok!"?
5/9 anonim válasza:
A Bayerrel a legkisebb baj az hogy össze vissza hazudozik nagyapja nyilas és ávos múltjáról.
6/9 anonim válasza:
Értjük, hogyne értenénk. Tehát akkor hazudni nem bűn, ha magadat vagy a hozzátartozóidat véded. Meg egyébként is nem illik idős embereket kellemetlen helyzetbe hozni.
Nos Zsóti, akkor itt az idő, hogy nyilvánosan és egyenként bocsánatot kérj azoktól, akikkel szemben ezt te elkövetted!
7/9 anonim válasza:
#6 de az teljes magyar lakosság! Én remélem, nem él már annyit, hogy kb 9 milliószor bocsánatot kérjen.
8/9 A kérdező kommentje:
miért kell szegény zsolturat bántani . nem értitek hogy ő kényszerből hazudot nem béntani hanem kitüntetni , még egy lovaglós cím járna neki .
febr. 4. 16:07
9/9 A kérdező kommentje:
ha már kitüntetés katalinak pedig járna a gyermekek védője kitüntetés , fideszben csak jó emberek vannak csak ti ezt nem értitek
febr. 4. 16:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!