A Fideszesek tudják hogy saját maguk ellen vannak?
Figyelt kérdés
Mármint ha a Fidesz van kormányon akkor az nekik sokkal rosszabb mint ha bármelyik másik párt lenne kormányon.jan. 28. 21:11
1/16 anonim válasza:
Természetesen nem tudják azért fideszesek.
Miféle kérdés ez!?
2/16 anonim válasza:
Nem teljesen hisz Dobrevék Momentum Jobbik szval a gáz oldal, se lenne jobb sőt 1000X rosszabb, hisz ők más érdekek szolgája nem a magyaroké! Amúgy még igazán nem érzik a bőrükön addig meg: CSAK A FIDESZ! Szerencsére szivárognak rendesen tőlük!
3/16 anonim válasza:
Full debilek.
Beszélgetem sokat Nógrádi cigányokkal.
És nekik kB ez a szitu
1. Fidesz aki ad 20ezret szavazáskor.
2. Toroczkai, aki szerintük kitoloncoltatná őket az országból.
3. Ilyet hogy másik ellenzéki párt is létezik, vagy hogy létezik ezen a 2n kívűl más, nem is hallottak.
És ez 1 millió szavazó...
5/16 anonim válasza:
4.
És ki fogadná be őket?
Palesztín szitu 2.
2. verzió lenne lehetséges.
1. Kiskorban sterilizilálják a genetikai vizsgálaton átesett bizonyítottan cigány származásúakat.
2.pénzt ajánl fel a kormány a sterilizációért a cigány felnőtteknek
6/16 anonim válasza:
5
Az is jól hangzik, de indiából jöttek tehát..
7/16 anonim válasza:
Én baromi jól jártam az egykulcsos adóval, és marhára élvezem, amikor sivalkodnak libsik. Bármiféle más párttal rosszabbul járnék.
8/16 A kérdező kommentje:
7-es ne védjél már olyan pártot amelyik tönkre tette azt az országot amelyikben élsz. Az hogy hoztak nagyon de nagyon kevés jó döntést (aminek ötletét másoktól lopták) az nem azt jelent hogy a Fidesz jól végezte a munkáját vagy hogy te jól jártál, mert vagy milliárdszor nagyobb kárt okoztak mint hasznot, ugyanis a Fidesz teljesen alkalmatlan a kormányzásra.
jan. 29. 07:51
9/16 anonim válasza:
8: Az ország nincs tönkre téve, csak a libsik vannak maguk alatt. Soha nem volt még ilyen fejlett Magyarország, soha nem voltak még ilyen magasak a reálbérek.
10/16 anonim válasza:
Én is úgy vagyok, mint a 7. A baloldal programjával rosszabbul jártam volna. Legközelebb tessék jobbat mutatni, akkor majd oda szavaznak az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!