Nem vagyok fideszes, de örülök, hogy ők vannak magaroszágon hatalmon, mert addig az ilyen kamugépek szívnak. 3000 Ft szendvics. LOL
Nem tudsz kenni magadnak egyet?
jan. 23. 10:20
2/8 anonim válasza:
Ez nem hit kérdése, a havi inflációs adatok folyamatosan csökkenő tendenciát mutattak tavaly, a januári 25,7%-ról egészen a decemberi 5,5%-ig.
Azért azt tegyük hozzá, hogy ha csökken az infláció, attól nem lesznek olcsóbbak a dolgok, csak kevésbé lesznek drágábbak, definíció szerint.
jan. 23. 10:20
3/8 anonim válasza:
Fideszes vagyok/voltam, ez már nekem is gusztustalan, elmentünk egy erkölcstelen irányba, amíg nem teszi rendbe magát a párt én nem fogok rájuk szavazni.
jan. 23. 10:22
4/8 anonim válasza:
Az árszínvonal Ausztriában és bármelyik környező országban ugyanúgy változott mint nálunk. A 1 euró is 380 forint mint a háború előtt.
Az inflációs adatokat kb. úgy matekozzák ki mint a Covid áldozatok számát!
Máshol is annyi volt az infláció mint nálunk, mert nem lehet máshogy.
Ha nem így lenne akkor 80-as éveket idéző bevásárló turizmus indult volna már el. De valahogy ez nincs mert Ausztria átlag 20%-kal drágább mint Magyarország de Szlovákia is minimum 15%-kal. A horvátokat meg inkább meg se említsük!
jan. 23. 10:27
5/8 anonim válasza:
Orbánnak nem igazán van köze az infláció csökkenéséhez. A kimagasló emelkedéshez igen. A vészhelyzeti kormányzás, évközi adószabályok változtatása, hasra ütés szerű adóemelések, mind árfelhajtók. Ezeket a piac mindig túlárazza, mert nem tudni holnap, kitől, mit akarnak elvenni.
jan. 23. 10:32
6/8 anonim válasza:
Mégis mi köze Orbán fizetésének az infláció letöréséhez? A fideszesek nem olyan buták, hogy össze nem tartozó dolgokat kössenek össze.
jan. 23. 10:53
7/8 anonim válasza:
Fideszesek szerint nincs is itthon infláció, mert nagy részük azt sem tudja mit jelent… Amíg egy ország elnézi, amit itthon a politikusok csinálnak szó nélkül, addig elég nagy a sötétség.
jan. 23. 20:10
8/8 everlight válasza:
Az hogy csökken az infláció nem azt jelenti hogy bármi olcsóbb lesz csak kisebb ütemben drágulnak a termékek. Bár az élelmiszerek mérséklődött,a mosószerek,tisztítószerek,wc papír esetében nagy mértékű drágulás ment végbe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!