Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, ti helyeslitek...

Fideszesek, ti helyeslitek azt, hogy a pártotok nemcsak a munkaerőpiacunkat, de az egyetemeinket is elárasztja migránsokkal?

Figyelt kérdés
Ilyen jómadarak "tanulnak" a fidesz kézre került állami egyetemeinken jópénzért (direkt fidesz komform oldalt linkelek nektek): [link]

2024. jan. 24. 10:48
A kérdező szavazást indított:
Fideszes vagyok és egyetértek, tanuljanak csak afrikaiak a mi egyetmeinken a magyar fiatalok meg dolgozzanak a gyárakban.
Fideszes vagyok és nem értek egyet, magyar egyetemeken nincs keresnivalója külföldieknek, de azért továbbra is megszavazom a fidesszel együtt.
Nem vagyok fideszes és szerintem jó az, hogy csupa külföldivel vannak tele a magyar fidesz kézre került egyetemek.
Nem vagyok fideszes és szánalmasnak tartom, hogy ennyire lezüllesztette a nyereség érdekében a magyar egyetemeket a fidesz.
18 szavazat
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
15%

Ha nem a Fidesz lenne kormányon már az utcán, aluljárókban lépni sem lehetne tőlük és azok nem jártak sosem egyetemre. Nem ugyanaz ugye?

Te szeretnéd?

2024. jan. 24. 10:49
 2/26 A kérdező kommentje:
1# A migránsoknak Magyarország sosem volt célország, amíg a fidesz el nem kezdte "legálisan" importálni őket.
2024. jan. 24. 10:52
 3/26 anonim ***** válasza:
72%

1, én azt szeretném, ha tartaná magát az ország vezető politika ahhoz, amit igért: azt igérte, hogy, aki idejön, az nem veheti el a munkámat, be kell tartsa a törvényeimet és az egyik asszonyaimat sem vehet elsem.

Ehhez képest, azt látni, hogy tömegesen hozzák be a vendégmunkásokat, abba az országba, ami semmi másról sem szólt az emút10évben, mintsem, hogy NEMLESZÜNKBEVÁNDORLÓORSZÁG!

2024. jan. 24. 10:59
 4/26 anonim ***** válasza:
43%
Én örülök annak, hogy olyan színvonalasak lettek a magyar egyetemek, hogy sokan külföldről is ide járnak tanulni, ez egyfajta tudásexport.
2024. jan. 24. 11:01
 5/26 A kérdező kommentje:
4# Tisztában vagy azzal miféle diákok járnak a magyar "színvonalas egyetemekre"? Lényegében csak a harmadikvilágbeli országokból jönnek, volt vagy jelenlegi autokrata vagy katonai diktatúrák országaiból: fekete Afrikából, a közel keletről, közép és kelet Ázsiából és a dél-amerikai banánköztársaságokból.
2024. jan. 24. 11:07
 6/26 anonim ***** válasza:
44%
Bár a PISA eredmények is azt igazolnák, amit a 4-es mond, de sajnos a PISA eredmények alapján kimondható, hogy nem igaz az, amit ő mond.
2024. jan. 24. 11:09
 7/26 anonim ***** válasza:
67%
7: Semmi köze a PISA eredményeknek a magyar egyetemekhez, hülyeségeket irogatsz.
2024. jan. 24. 11:13
 8/26 anonim ***** válasza:
20%
8, igazad van, hisz magyar egyetemek nélkül is förtelmes eredményeink vannak, elnézést, hogy hülyeséget irtam, igazad van.
2024. jan. 24. 11:15
 9/26 anonim ***** válasza:
13%

Ha a baloldali xenofób = jó.

Ha a német xenofób = náci.

Tudod az emberek azért nem járnak el szavazni, mert nálatok sem vélnek felfedezni túl sok következetességet. Ezért a papagájként ismételgetett lózungotok ellenére sem vagytok jobb opció, mint a fidesz. Pontosan ugyanolyan rosszak vagytok. Valahol van gennyes tus és redvács szendvics, itt csak gennyes tusok vannak.

2024. jan. 24. 11:21
 10/26 anonim ***** válasza:
72%
Egy fideszes messziről kerüli az olyan tanintézményeket, ahol tudást kellene elsajátítani.
2024. jan. 24. 11:22
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!