Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Nem lehet tenni ez ellen...

Nem lehet tenni ez ellen valamit? Hogy a vidékiek ne égessenek el mindent is?

Figyelt kérdés

Voltam lent vidéken te jó isten ott mindenki minden is fűt olyan büdös volt pedig nem egy pudri falu kis város.

Ezt miért csinálják?

Tudják hogy a műanyagot és társaikat tilos égetni illetve ezzel a magatartással mások egészségét veszélyeztetik?

febr. 16. 14:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Elvileg tilos, de senki sem ellenőrzi.Max, ha jelenti valaki.

A hatóságoknak eleve nincs kapacitása ilyen kis jelentőségű ügyekkel foglalkozni.

febr. 16. 14:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Nincs pénzük tűzifára. Megfagyni meg nem akarnak.
febr. 16. 14:14
 3/14 anonim ***** válasza:
83%
Hat egyreszt nem mindenki, masreszt 11. keruletben is olyan fustot birt csinalni valaki az utcankban hogy ihaj. Nem tudom amugy mit lehetne tenni, talan minden vegyestuzelesu kazanhoz kotelezo szenzort a kemenybe (Budapesten is).
febr. 16. 14:14
 4/14 A kérdező kommentje:

A levegő minősége amit mindenki beszív az kis jelentőség neked?

Nincs pénzük tűzifára. és akkor hol a pénz?

febr. 16. 14:16
 5/14 anonim ***** válasza:
Nem csak a szegények tüzelnek műanyaggal meg minden sz.rral...a nem szegény, de kevésbé iskolázott vegyes tüzelésű idősebb generáció is behajigál minden szemetet... gyerek koromban megmaradt emlék, az egyik bácsitól, "azért égeti el a szemetet, hogy kevesebb helyett foglaljon a kukában".... ne felejtsük el, vannak egyeseknél berögzült gondolkodások...
febr. 16. 14:21
 6/14 anonim ***** válasza:
52%
Vidéken szószerint sötétközépkor van. Boszorkányokat égetnek akik nem hisznek a laposföldben. Ezt érezni.
febr. 16. 14:23
 7/14 anonim ***** válasza:
0%

Kemény kezű szabàlyozással és az ezt felügyelő és betarttató Fűtéskommandóval. Gondolom nem lenne semmi baj, úgyis odavannak az agyonszabàlyzott narancsbolsi diktatúráért.

Én is, ha néha ki kell mozdulnom Budapestről, úgy èrzem, hogy New Yorkból hirtelen Csernobilba csöppentem.

febr. 16. 14:34
 8/14 anonim ***** válasza:
Gyerekkoromban éltem én is vidéken, de akkor ott nem volt ekkora sötétség. Bár talán ott még most sincs. És senkinek nem jutott eszébe műanyagot égetni. Igaz, hogy ott a legtöbb családnak járt az ingyen tűzifa. Nem azért mert annyira szegények voltak, hanem mert az erdészetnél dolgoztak. A környéken sok bánya volt, onnan meg az ingyen szén járt az ott dolgozóknak. Akinek meg egyik se, az is olcsón tudott venni fűrészhulladékot. Hogy a rendes tűzifa akkor mennyibe került, azt nem is tudom, mert mi is végig az illetményfával fűtöttünk. Bőven elég volt egész télen, pedig akkor még nagy hidegek voltak.
febr. 16. 14:37
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy országos szinten pont, hogy Budapesten a legrosszabb a levegő minősége.

[link]

febr. 16. 14:54
 10/14 anonim ***** válasza:
Vidéken a legrosszabb, és nem azért mert elégetnek x dolgot, hanem mert szénnel tüzelnek itt-ott, és ez megáll az esti nyirkos levegőben. Régen is így volt, nem új dolog, egész világon ilyen a vidék, ahol hideg van.
febr. 16. 15:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!