Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A jobboldali "médiagépezet"...

A jobboldali "médiagépezet" és Gulyás Marci miért csak most hozta fel Magyar Péter ellen a bennfentes kereskedelem vádját, amikor az másfél éve történhetett és valószínűleg sokan beszéltek róla eddig is?

Figyelt kérdés
Legalábbis Vogel Evelin és Hanzel Henrik is beszélt erről. Eddig ez miért nem került elő a jobbos médiában? Miért csak most támadják vele? Egyébként ezt hogyan lehetne bizonyítani? Hiszen mondhatja azt is, hogy volt egy megérzése és emaitt adott túl a részvényein és vett Opust. Hogyan lehetne rábizonyítani, hogy tudott valamit, amiről nem beszélt senkinek?
febr. 15. 08:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Sehogyan ha nincs ellene terhelő bizonyíték, vagy valaki nem vall ellene, amivel magát is bajba sodorhatná, tehát ez nem valószínű, hogy megtörténne.
febr. 15. 08:42
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert eddig NER lovag volt így ha lopsz, csalsz, hazudsz, vállalhatatlanul viselkedsz az teljesen oké.

Ha már nem vagy az akkor egy alávaló, hazug bűnöző vagy.

Ez egy tipikus esete, hogy a saját szemükben a gerendát se látják meg.

Mondjuk ha annyira zavarja ez őket akkor nem értem miért nem hoznak nyilvánosságra bizonyítékokat. Oké, hogy ott a mentelmi joga, de amíg csak beszélnek róla és erősködnek, hogy ez így volt addig számomra ez üres beszéd és vádaskodás.

Ha meg esetleg tényleg így volt és ők tudták akkor meg simán bűnpártolás a részükről.

febr. 15. 08:42
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Teljesen rendben van a bennfentes kereskedelem. Ha nekem lehetőségem lenne rá, és is ezt csinálnám, semmi kivetnivalót nem érzek benne

Mondjuk ez csak vélemény

febr. 15. 08:45
 4/5 PMC Wagner ***** válasza:
#3 pedig ezt büntetik, ez a pénzmosás egyik fajtája
febr. 15. 09:36
 5/5 anonim ***** válasza:

4#

Ja, mint ahogy büntetik azt is ha mások halálát kívánjuk nyíltan, mégis az a kedvenc hobbija itt a legtöbbünknek még mindig.

Büntetik az önbíráskodást is (elég súlyosan) mégis legtöbben hajlunk rá erősen hogy így oldjuk meg a dolgokat.

Aztán még sorolhatnám.

Figyelj, felőlem nyugodtan elítélhetetitek az ilyet, meg szidhattok érte akárkit (habár MP-nél még csak gyanúsítanak, nem tudni konkrétan semmit) de az én véleményem akkor is ugyanaz lenne róla ha bennfentesen kereskedett, meg ha csak rágalmazzák. Ha voltak tőzsdei információi, hülye lett volna ezeket nem használni, jól tette, én is ezt tenném.

febr. 15. 09:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!