Fideszesek, ti helyeslitek azt, hogy a pártotok nemcsak a munkaerőpiacunkat, de az egyetemeinket is elárasztja migránsokkal?
Ha egy magyar diák elmegy tanulni egy külföldi egyetemre, akkor a nem fideszesek szerint ő is migráns?
Támogatják ezek után a nem fideszesek, hogy minél többen tanuljanak külföldi egyetemen? Ha igen, akkor tulajdonképpen ők a migrációt támogatják?
17 Nem tudom, a migránsozásnak ez a formája a baloldali propaganda, ami nagyon mélyen van szellemileg.
Megértem, hogy választ te sem tudsz adni egy eldöntendő kérdésre.
Hiába, hozod a telex szintet:)
18# Ha esetleg nem tünt volna fel a baloldal 14 éve nincs hatalmon. A migráns ellenes propagandát pedig csak a fidesz tolta, nemzeti konzultációkkal, plakátkampányokkal, youtube-, facebook videokkal, fizetett televíziós hirdetésekkel, stb. mindezt természetesen közpénzből. Ilyenkor kissé szelektív a fideszes memória.
Az eldöntendő kérdésedre a nyilvánvaló válasz pedig: mivel mi az EU részét képezzük még egyelőre, ezért egy magyar diák, ha épp nincs korlátozva az ERASMUS program számára a fidesz tolvajlása miatt, akkor EU polgárként nem számít migránsak, egy EU-n belüli egyetemen.
A magyar fidesz uralom alá került egyetemekre viszont jellemzően harmadik világbeli országokból érkeznek nagy számban a külföldi egeytemisták, akik a fidesz propaganda definíciója szerint is migránsok.
19:) Látom, nem érted a kérdést, ülj le egyes :)
Van egy jó hírem: sose leszel agymosás áldozata, agy hiányában:)
Bár megértem, hogy neked a "külföldi" egyetem eu-t jelent, az értelmesebbeknek kicsit tágabb a világ:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!