Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek, ti helyeslitek...

Fideszesek, ti helyeslitek azt, hogy a pártotok nemcsak a munkaerőpiacunkat, de az egyetemeinket is elárasztja migránsokkal?

Figyelt kérdés
Ilyen jómadarak "tanulnak" a fidesz kézre került állami egyetemeinken jópénzért (direkt fidesz komform oldalt linkelek nektek): [link]

2024. jan. 24. 10:48
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
28%
Le lehet pontozni, nektek más amúgy sem fog jutni az életben és szerencsére a tényeken nem változtat: mindig együtt fogtok maradni a nyomorúságotokkal.
2024. jan. 24. 11:25
 12/26 anonim ***** válasza:
19%
Nem vagyok fideszes, de amióta a német AFD szélsőjobb pártnak egy b*ziqrva nő a vezetője, készülj fel még több ilyen kretén kérdésre...
2024. jan. 24. 11:48
 13/26 anonim ***** válasza:
18%
Ha egyetemre járnak, dolgoznak, akkor nyilván nem a csak a rendszeresen élősködni próbáló aljanépről van szó. Ez esetben semmi kivetnivalót nem látok benne.
2024. jan. 24. 11:50
 14/26 anonim ***** válasza:
6%
7) A PISA nagy hülyeség. Pl A román diákok jobb eredményt értek el, mint a luxemburgi diákok. Következik ebből, hogy a román iskolarendszer jobb, mint a luxemburgi? (Amit ha alapszinten elvégzek 3 nyelven beszélsz anyanyelvi szinten, ha középszinten már 4)
2024. jan. 24. 11:53
 15/26 anonim ***** válasza:
18%

Ha egy magyar diák elmegy tanulni egy külföldi egyetemre, akkor a nem fideszesek szerint ő is migráns?

Támogatják ezek után a nem fideszesek, hogy minél többen tanuljanak külföldi egyetemen? Ha igen, akkor tulajdonképpen ők a migrációt támogatják?

2024. jan. 24. 12:11
 16/26 A kérdező kommentje:
16# csak nem visszanyalt a fagyi az évtizedes migráns ellenes fidesz propagandával?
2024. jan. 24. 12:38
 17/26 anonim ***** válasza:
3%

17 Nem tudom, a migránsozásnak ez a formája a baloldali propaganda, ami nagyon mélyen van szellemileg.

Megértem, hogy választ te sem tudsz adni egy eldöntendő kérdésre.

Hiába, hozod a telex szintet:)

2024. jan. 24. 12:41
 18/26 A kérdező kommentje:

18# Ha esetleg nem tünt volna fel a baloldal 14 éve nincs hatalmon. A migráns ellenes propagandát pedig csak a fidesz tolta, nemzeti konzultációkkal, plakátkampányokkal, youtube-, facebook videokkal, fizetett televíziós hirdetésekkel, stb. mindezt természetesen közpénzből. Ilyenkor kissé szelektív a fideszes memória.

Az eldöntendő kérdésedre a nyilvánvaló válasz pedig: mivel mi az EU részét képezzük még egyelőre, ezért egy magyar diák, ha épp nincs korlátozva az ERASMUS program számára a fidesz tolvajlása miatt, akkor EU polgárként nem számít migránsak, egy EU-n belüli egyetemen.

A magyar fidesz uralom alá került egyetemekre viszont jellemzően harmadik világbeli országokból érkeznek nagy számban a külföldi egeytemisták, akik a fidesz propaganda definíciója szerint is migránsok.

2024. jan. 24. 12:56
 19/26 anonim ***** válasza:
4%

19:) Látom, nem érted a kérdést, ülj le egyes :)

Van egy jó hírem: sose leszel agymosás áldozata, agy hiányában:)

Bár megértem, hogy neked a "külföldi" egyetem eu-t jelent, az értelmesebbeknek kicsit tágabb a világ:)

2024. jan. 24. 13:01
 20/26 A kérdező kommentje:
20# Na igen amikor fideszesként ellentmondásba kerülsz az elmúlt 14 év fideszes pártpropagandájával akkor nem marad más mint értelmetlenül kötekedni.
2024. jan. 24. 13:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!