Mi a véleményed a mai Orbán-beszédről?
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 23:35
Igen a Jobbikra szavaztam. Ettől még honfitársam az is, aki a Fideszre, az Mszp-re, vagy az LMP-re szavazott és az is aki a jelenlegi országhatárokon túl él, a Kárpát-medenceiek épp úgy mint a tengerentúlon élő magyarok. Utoljára ebben az országban a Horthy-rendszerben volt összefogás egy közös cél érdekében, példát lehetne venni erről a korról. Pedig akkor is volt szocdem meg konzervatív meg radikális párt...
Ha Orbán Viktor szerint az 1956-os forradalom idén fejeződött be akkor én nem ebben az országban éltem eddig.
A másik:mi az hogy 2006 október 23-án a rendőrök rátámadtak a békésen tüntető állampolgárokra????
Hol éltek eddig?Hogy nem Magyarországon az biztos!
"2006 október 23-án a rendőrök rátámadtak a békésen tüntető állampolgárokra????"
Egyfelöl nézd szombaton a "Célpont" c. műsort a hirtv-n ezzel kapcsolatban,másfelöl meg a Deák térről a tüntetők "magukra húzták" a rendőröket!És volt köztük beépietett rendőr aki tudatossan húzta a rendőröket az Astoria fele az ott lévő békés tömegre!
16:03 - Ahány csatorna, annyi módon vágják össze az eseményeket, épp ahogy az érdekük diktálja, de a teljes igazságot csak az tudja, aki ott volt az események sűrűjében.
Amúgy meg, ha most fejeződött be 56, akkor a Fidesz mit csinált az előző ciklusában? Hiszen nem egy új pártocskáról van szó, hanem olyanokról, akiknek már volt esélyük.
"Ahány csatorna, annyi módon vágják össze az eseményeket, épp ahogy az érdekük diktálja, de a teljes igazságot csak az tudja, aki ott volt az események sűrűjében. "
Ne haragudj,de én a Célpont c. műsort hietelesnek tartom és az igazságot mondják!És igen igy volt a Deák téren randalirozók az Astoria felé húzták a Droidokat(rendőrök) és ebből alakult ki a hatalmas botrány!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!