Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed a mai Orbán-be...

Mi a véleményed a mai Orbán-beszédről?

Figyelt kérdés
2010. okt. 23. 16:51
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
85%
Úgy látszik a kommentem elejét nem olvastad el. Nem vagyok Fideszes, nem is szavaztam rájuk se tavasszal, se most az önkormányzatin. De azt azért megkérdezném, hogy mitől lesz neked jobb, ha megosztó minidiktátorozol és utálsz mindenkit akit csak lehet? Több lesz ettől a fizetése az embereknek? Kevesebb lesz az államadósság? Te több vagy ettől?
2010. okt. 23. 23:36
 32/38 anonim ***** válasza:
71%

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:35

Igen a Jobbikra szavaztam. Ettől még honfitársam az is, aki a Fideszre, az Mszp-re, vagy az LMP-re szavazott és az is aki a jelenlegi országhatárokon túl él, a Kárpát-medenceiek épp úgy mint a tengerentúlon élő magyarok. Utoljára ebben az országban a Horthy-rendszerben volt összefogás egy közös cél érdekében, példát lehetne venni erről a korról. Pedig akkor is volt szocdem meg konzervatív meg radikális párt...

2010. okt. 23. 23:41
 33/38 anonim ***** válasza:
100%
Ma van az évfordulója, hogy elfoglaltunk egy ÁVH-s laktanyát.A forradalmat orosz fogsággal fejeztem be. Barátaim hatan az életükkel fizettek azért, hogy a megszállók ellen fordultak.2002-ben beléptem a Fideszbe, mert szerettem volna valamit tenni azért, hogy egy kicsit előbbre lépjünk. Az Orbán beszéd ma már inkább idegesít, mint lelkesít.Amióta az eszem tudom, egyetlen valami biztosat látok,hogy az embereket mindig butították.Profi volt ebben Rákosi, majd Kádár.Profik voltak a rendszerváltók.Az emberek manipulálásának koronáját nyugodtan feltehetik azok, akik egyetlen lövés nélkül akkora teljhatalmat szereztek most, mint a gyűlölt kommunisták, anno.
2010. okt. 24. 11:31
 34/38 anonim ***** válasza:
71%

Ha Orbán Viktor szerint az 1956-os forradalom idén fejeződött be akkor én nem ebben az országban éltem eddig.

A másik:mi az hogy 2006 október 23-án a rendőrök rátámadtak a békésen tüntető állampolgárokra????

Hol éltek eddig?Hogy nem Magyarországon az biztos!

2010. okt. 25. 10:48
 35/38 anonim ***** válasza:
0%

"2006 október 23-án a rendőrök rátámadtak a békésen tüntető állampolgárokra????"

Egyfelöl nézd szombaton a "Célpont" c. műsort a hirtv-n ezzel kapcsolatban,másfelöl meg a Deák térről a tüntetők "magukra húzták" a rendőröket!És volt köztük beépietett rendőr aki tudatossan húzta a rendőröket az Astoria fele az ott lévő békés tömegre!

2010. okt. 25. 16:03
 36/38 anonim ***** válasza:
100%

16:03 - Ahány csatorna, annyi módon vágják össze az eseményeket, épp ahogy az érdekük diktálja, de a teljes igazságot csak az tudja, aki ott volt az események sűrűjében.

Amúgy meg, ha most fejeződött be 56, akkor a Fidesz mit csinált az előző ciklusában? Hiszen nem egy új pártocskáról van szó, hanem olyanokról, akiknek már volt esélyük.

2010. okt. 25. 17:11
 37/38 anonim ***** válasza:
33%

"Ahány csatorna, annyi módon vágják össze az eseményeket, épp ahogy az érdekük diktálja, de a teljes igazságot csak az tudja, aki ott volt az események sűrűjében. "

Ne haragudj,de én a Célpont c. műsort hietelesnek tartom és az igazságot mondják!És igen igy volt a Deák téren randalirozók az Astoria felé húzták a Droidokat(rendőrök) és ebből alakult ki a hatalmas botrány!!

2010. okt. 25. 17:21
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
17:21 - Szakmabelitől tudom, hogy egyik adó se 100% hiteles.
2010. okt. 25. 17:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!