Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményed a mai Orbán...

Mi a véleményed a mai Orbán beszédről?

Figyelt kérdés
2010. szept. 7. 17:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
55%
nem hallodtam :D
2010. szept. 7. 17:42
 2/21 anonim ***** válasza:
73%
elkúrják !?
2010. szept. 7. 17:43
 3/21 anonim ***** válasza:
74%

Szövegelni tud a sz@rházi, egy semmitmondó kis..

Majd ősszel úgyis más lesz a megszorítások jönnek, most jelen pillanat semmi más nem érdekli, kampányol a teljes uralom kialakításért, sz@rik mindenre, reklámozni azt tud.

2010. szept. 7. 17:55
 4/21 A kérdező kommentje:
Első, nem sokat vesztettél... :)
2010. szept. 7. 18:03
 5/21 anonim ***** válasza:
63%
A szokásos: öndícséret és az MSZP-re ken mindent! Homályos,sokszor értelmezhetetlen ígéretek,konkrétumok nélkül. Utalás arra,hogy százmilliárdokat kell megspórolnunk,de hogy honnan, arról már nem beszél.
2010. szept. 7. 18:08
 6/21 anonim ***** válasza:
10%
Orbán Viktor mondta hogy nem lesznek megszorítások és hogy ne külföldről vezessék az országot. Megmondanád(tok) hogy mit izgultok? eddig cssak pozitív irányba fordul az ország de itt megkongatják a vészharangot.. Miért? eddig 1998-2002 között és most érzem jól magam és Ma navracsics azt mnodta hogy a szja val mindenki jól jár..
2010. szept. 7. 18:09
 7/21 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem itt normálisan össze van foglalva Orbán beszédről a lényeg:

juhász attila, a political capital igazgatóhelyettese:

"A miniszterelnök beszéde nem arról szólt, hogy mi lesz ezután, nem a kötcsei beszéd utáni várakozásoknak akart megfelelni. A kormány továbbra is fenntartja azt a képet, hogy több lehetséges irányba lehet tovább haladni, de a cél az önkormányzati választás előtt az elmúlt időszak kormányoldali értelmezésének sulykolása, nem a programadás. Orbán Viktor beszéde ennek megfelelően nem vonultatott fel rendkívüli, újszerű fordulatokat, amelyek meghatároznák a következő napok vezető címeit, sőt, az átlagos választó számára akár unalmasnak is hathatott. Az önkormányzati választásig a kormánynak és a miniszterelnöknek három feladatot kell egyszerre teljesítenie: bizonyítani, hogy rendkívüli fordulat történt tavasszal, úgy hangsúlyozni és ismételni ennek megtörténtét, hogy az üzenet ne kopjon el, és a részleteket homályban hagyva előkészíteni az októbertől induló új kormányzati szakaszt."

Tipikus Fidesz, Orbán:

Mondani, beszélni mesélni. De mit kell tenni, és mit kell csinálni az nulla, ősszel majd a kampány után jön a feketeleves...

Egyenlőre a kampány a legfontosabb neki, a hatalom teljes kiépítése...

Viktátor "úrnak"

2010. szept. 7. 18:26
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hallgattam, nem olvastam, mert tudtam, hogy most az önkormányzati választás előtt úgysem mond semmit a bárhol, bármikor bevethető fellengzős blablán kívűl. Erre meg nincs időm.
2010. szept. 7. 19:59
 9/21 anonim ***** válasza:
82%
pátoszos hablatty
2010. szept. 7. 20:20
 10/21 anonim ***** válasza:
76%

önko. választások után is csak ez lesz

lesz egy-két felfújt dolog, amire rharap a nép, közben csendben meg kaparják maguknak a gesztenyét

mint a 2 milliós fizetési plafon

ami persze az állami vállaltok vezetőire már nem vonatkozik, jééé

de bezzeg jegybank elnőkének fizetése? befeszülünk akár az unióval szemben is. Az hogy Jária is kapott anno 6 misit, kit zavar. nem a mi emberünk, neki nem jár ennyi

2010. szept. 7. 20:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!