Mi a véleményed a mai Orbán-beszédről?
"Károgjatok csak..,nem vagytok különbek mint az elmúlt 8 év politikusai!"
Orbánék az elmúlt 8 évben csináltak valamit a károgáson, kivonuláson, külföldi kibeszélésen, kettős beszéden és kerékkötésen kívül?
Orbánék az elmúlt 8 évben csináltak valamit a károgáson, kivonuláson, külföldi kibeszélésen, kettős beszéden és kerékkötésen kívül?
-NÉPSZAVAZÁS?
A válasz írója 48%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:00
A szocik mit csináltak az elmúlt 8 évben?
"NÉPSZAVAZÁS?"
Ezt a "kerékkötés" kategóriában említettem :) Ja, és a nép felelőtlen hergelését kifelejtettem, mert a 300 Ft-os akció ezt is kimerítette.
És a méregdrága fel sem használt, Deutsch-féle beléptetőrendszerek?
Maradjunk abban, hogy mindegyiknek voltak idióta húzásai, ami csak a pénzköltésre volt jó.
"a pénzköltésre volt jó."
No meg a pénzmosásra...
18:55 - Ne haragudj, de szerintem egy megemlékezésnek nem az aktuálpolitikáról kéne szólnia. Biztos neked is van, volt rokonod, aki érintett volt az 56-os eseményekben valamilyen szinten, lehet, hogy életét vesztette, lehet, hogy kimenekült, hogy élhessen, lehet, hogy épp téged mentett, vagy mást, lehet, hogy harcolt, lehet, hogy üldözték...
Tudod, mi történt 56-ban? Tudod, kik és mit csináltak akkor? Meg tudsz említeni pár nevet?
Nekem a hócipőm tele van, hogy minden megemlékezésbe beleráncigálják a napi politikát, és minimum 50%-ban arról esik szó és valahogy elvész a valódi megemlékezés. Miért? Ha már emlékszünk, emlékezzünk arra, ami AKKOR történt, és ne arra, ami MOST történik.
És biztos lesz, aki azt mondja, hogy de kihat a mai politikára az akkori eseménysorozat, igen, kihat a Római birodalom bukása is, meg az ősemberek vándorlása is...
Egy megemlékezés a megemlékezésről szóljon és ne a napi politikáról, azzal amúgy is találkozunk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!