Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek milyen lenne...

Szerintetek milyen lenne Magyarország, ha 2010-ben az MSZP szerezte volna meg a kétharmadot?

Figyelt kérdés
Nyilván ez egy Fikció, amit kérdezek, de szerintetek mit csinált volna az MSZP, ha annyi hatalma lett volna, mint ma Fidesznek?

jan. 19. 17:55
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
46%

17 (21:05)

Nem gondolkodok egyikben sem, de az én agyamban nem sikerült orbánnak átírni a gyurcsányi időszakot egyfajta katasztrófahelyzetre.

Ti azt mondjátok, amit orbán az agyatokba ültetett arról a 4 évről, amíg gyurcsány volt. Én helyén kezelem.

A jövő kettejük közül egyértelműen gyurcsány. Ha többek is szóba jöhetnek, akkor Momentum, MKKP.

jan. 19. 21:23
 22/55 anonim ***** válasza:
51%
19) 1994-ben az MSZP-SZDSZ módosította pár hónappal a választás előtt az önkormámyzati választás rendszerét. Ez alapján lettek megtartva még abban az évben az önkormányzati választások, sem társadalmi vitát nem rendeztek, se az ellenzéki pártokat nem vonták be a vitába, sebtiben módsították a törvényt.
jan. 19. 21:25
 23/55 anonim ***** válasza:
60%

20 (21:23)

Lefogadom, hogy ezt valami fideszes propaganda hazugsággyárban olvashattad és onnan másoltad.

Vannak ilyenek, csak nulla igazságtartalommal. Tudod ha ahogy te mondod, az akkori média 100%-át ellenőrzés alá vonták, akkor nem veszítettek volna a következő választáson. Ahogy írtad, akkoriban nem volt más tájékoztatás.

Nem is foglalkozok ezzel az idehányt hazugsággal. Már megtettem pl a MANYUP pénzek ügyében, ahol olvasható volt egy hasonló fidesz propaganda hazugság, benne eltőzsdézett pénzekről, külföldieknek fizetett orbitális kamatokról és a vége az volt hogy a fidesz megmentette ezeket az embereket nagyjából. Részletesen elemeztem és az igazság teljesen más volt, gyakorlatilag egy szám nem volt igaz benne.

Na ilyen bolond hazugságokba ami önmaguknak is ellentmond, nem ülök fel még egy témában. Ha nem lennél agyilag kimosva és fideszre kondícionálva, látnád.

jan. 19. 21:31
 24/55 anonim ***** válasza:
40%

[link]

[link]

1994-ben mi történt, hogy már nem volt második forduló?

jan. 19. 21:32
 25/55 anonim ***** válasza:
46%

22 (21:25)

19-ben leírtam, megismétlem, semmilyen választás nem volt közvetlen a választás előtt ami volt, az pedig jelentéktelen volt. Fejezd be a hazudozást. Linkelni erről semmit nem tudsz, a fejedbe lévő hangoknak meg nem hiszek.

jan. 19. 21:33
 26/55 anonim ***** válasza:
73%

Na ebből elég ha előttem lennél most csengene a füled meg égne a pofád attól amit kaptál volna.

Tehát, az 1994-ben győztes MSZP az SZDSZ-el módosította a 1994-es választásokat, visszamenőleg??? :DD Ennyire nem lehetsz sötét de komolyan :DD

jan. 19. 21:36
 27/55 anonim ***** válasza:
40%

ma 21:36

Neked lenni nagyon különleges fogyaték?

Az országgyűlési választások 1994 májusban voltak, az új választási törvény meg 1994 októberében lett elfogadva. [link]

Az önkormányzati választás meg december 11.-én volt.

jan. 19. 21:41
 28/55 anonim ***** válasza:
100%

27 21:41

Aham. És mi volt az a változtatás, ami az egyébként több mint 70%-os parlamenti többséggel rendelkező MSZP-SZDSZ-nek kellett????

jan. 19. 22:03
 29/55 anonim ***** válasza:
40%
A változatás az volt 94-ben közvetlenül az önkormányzati váalsztások előtt, hogy egyfordulóssá tették a választást rögtön, minden egyezetés nélkül . Ez annyira jelentéketelen dolog? Azért ez angyban befolyásolta hogy hogyan alkultak a polgármesteri székek.
jan. 19. 22:22
 30/55 anonim ***** válasza:
48%
Azért már tényleg ne csökkentsük a változatásoknak a súlyát. Aki azt mondja, hogy a pár hónappal az önkormányzati választások előtt megváltozatott egyeztetés nélküli szabályoknak semmi jelentősége nem volt, az akkor is azt mondaná, hogyha mondjuk idén márciusban a Fidesz kitalálná és átvinné az roszággyűlésen, hogy megszünteti mondjuk a megyei közgyűlésekben a pártok kompeznzációját, akkor is azt mondanátok, hogy ennek semmi jelentősége nincs?
jan. 19. 22:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!