Nem kínos ez így egy napra a magyaroknak?
Mert attól biztos jobban fogja szeretni a magyarokat Fico, ha ellenséges lesz vele a magyar vezetés. Mégis mit kellene Nováknak csinálnia most őszintén?
Trump meg... Szinte biztosan ő lesz a republikánus elnökjelölt. Hogy újraválasztják-e, az egy jó kérdés, de simán van rá esélye még a függő bírósági perek mellett is. Nem tesz olyan őrült fogadást azzal Orbán, hogy pont őt támogatja. A populista jobboldali erők pedig mindenhol erősödnek a kontinensen is, szerintem közel se vannak annyira egyedül Orbánék, mint ahogy azt szeretik beállítani itthon.
Szívesen szidom a Fideszt én is, de ezek elég béna kifogások.
"Szívesen szidom a Fideszt én is, de ezek elég béna kifogások."
A trumpos igen, a ficos szerintem nem. Úgy értem, nem a kézfogás - az valóban béna kifogás -, hanem a haverság. A nagy nemzeti párt, aki elvileg azért van rosszban Ukrajnával, mert hogy a kárpátaljai magyarok. Közben meg Fico az új haver, teljesen nonszensz.
És akkor, hogy a konteósoknak is legyen egy jó napjuk, Novák Katalin Davosba készül.
Akkor most ő is Klaus Schwab és Soros embere?
Orbán nem politikusnak való mert hogy a kocsmába valaki elmondja a véleményét az egy dolog de itt az egész országgal játszik, nem kellene.
Hallgatni arany ahogy a közmondás mondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!