A fideszes szavazóknak mindegy mi történik az országban, csak az ártson és rossz legyen a magyaroknak?
Figyelt kérdés
Nem értem miért akarják a fideszesek tönkre tenni az országot, megölni a nemzetet.2023. nov. 21. 17:31
1/12 anonim válasza:
Hülyeség nem akarok rosszat az országnak, tény hogy már nekem sem tetszik Orbán Unió-Ukrán-ellenzék ellenessége.
2/12 anonim válasza:
2,5 millió ember szavazhat a Fideszre.Nagyon sokan vidékiek,ahol a Fidesz hagyományosan erősebb mint a városokban.Ennyi ember nem gondolná,hogy a jelenlegi kormány nem az ország javát akarja.
Akarják azok csak másképpen, mint ahogyan nyugaton a sablon szerint javítgatják a kapitalizmus valóságát.
Sajnos kiderült az elmúlt 10-15 évben hogy a nyugati kapitalizmusnak is vannak hibái.Tönktetenni szerintem nem akar itt senki semmit,csak más úton jutunk ugyanoda.Unortodox módszer.
3/12 anonim válasza:
Sok jó dolog történt az országban az elmúlt 13 évben.Gondolom azért nem vonsz kérdőre.Brüsszelezés viszont nekem sem tetszik,nemzeti konzultáció sem.
4/12 anonim válasza:
A 2010-es években fejlődött legtöbbet Magyarország. Csak a libsiknek rossz.
6/12 anonim válasza:
Szerintem a fideszesek sem akarnak rosszat az országnak, de ők ezt látják jónak.
Legalább ezzel a nemzeti konzultációs témával viszont tényleg leállhatna a kormány, kezdik nagyon túltolni.
7/12 anonim válasza:
4-hez!A Kádár rendszerben, és most az Orbán rendszerben fejlődött a legtöbbet a vidék. A városok pedig a Monarchia évei alatt élték a fénykorukat,Pest ekkor épült ki.
8/12 anonim válasza:
Nem kérdés, hanem kijelentés részedről. Más axiómák szerint gondolkoznak, más ok-okozati összefüggéseket következtetnek a saját axiómáikból. Tök felesleges ezt n+100-adszorra is megvitatni.
9/12 anonim válasza:
Nem akarnak rosszat az országnak a fideszesek. A magasabb pozícióban lévők egyszerűen leszarják, csak a hatalom, és a harácsolás a lényeg. Az átlag fidesz szavazó csak nem tud hosszú távon gondolkodni, és úgy általában gondolkodni sem nagyon, de elhiszi a kormánypropagandát, hogy minden rosszért más a felelős, a kormány meg ad alamizsnát a kézcsókért cserébe, azt már nem tudja összerakni, hogy eközben kizsebelik, aközött van összefüggés. Egyszerűen túl jól működött a kádári infantilizáció, paternalizmus, meg is maradtak gyermeki szellemi szinten kádár gyermekei, így lettek gyurcsány szavazók, majd fidesz szavazók, bedőlt devizahitelesek, stb.
10/12 anonim válasza:
Ezen már én is gondolkodtam. De "ezek" nem vesznek kenyeret, nem vásárolnak, nem fizetnek rezsit, hogy olyan, mintha semmit sem éreznének abból, amit Viktorta kedves összef*ott mindenkinek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!