Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért ad a Fidesz a határontúl...

Miért ad a Fidesz a határontúli magyaroknak több kedvezményt mint a határon belülieknek?

Figyelt kérdés
Például a határontúliak márciustól ingyen utazhatnak a magyarországi távolsági járatokon vonattal és busszal is. Nekem aki ide adózik meg marad a teljesáru jegy. Közben meg akiket ismerek határontúli magyarokat még tehetősebbek is mint én. Miért van ez így?
jan. 13. 11:29
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
82%
Igazat adok neked kérdező, ez valóban nem fair a magyar adófizetőkkel szemben akik ezreket fizetnek ugyanazért. Ez a döntés társadalmi feszültséget fog szülni. A 15-össel is egyetértek, átgondolatlan politikai haszonszerzés állhat a háttérben de véleményem szerint vissza fog ütni.
jan. 13. 12:54
 22/32 anonim ***** válasza:
0%

"az ingyen élő parazitának"

Már úgy leparazitázol mást, hogy igénybe se vette ezt vagy nem is akart ilyen intézkedést. xD

jan. 13. 12:57
 23/32 anonim ***** válasza:
68%

22/22

Nem vette igénybe? Tényleg? Nem épült egy idegen országba templom, stadion, kultúrház stb 5X túlárazva a magyar adófizetők pénzén amit olyan külföldi állampolgárok használnak akik egy fillért nem adóztak ide soha?

Parazita (wikipédia)

"Az élősködő vagy parazita (régiesen: élősdi) egy másik faj (a gazdafaj) élő egyedeinek testében vagy testfelszínén él, és annak testéből táplálkozik. "

Amúgy igazad van, ezek rosszabbak, a parazita egy másik fajt zsákmányol ki a külföldi "magyarok" meg a nemzettársaikat.

jan. 13. 13:02
 24/32 anonim ***** válasza:
91%
Ezek szerint én aki itthon adózok, élek( vagyis fizetem mindennek az áfáját, jövedéki adóját) hátrányosan vagyok megkülönböztetve azért mert magyar vagyok. Akik nem fizetnek itt szinte semmit, azok ingyenutazási lehetőséget kapnak, mert nem Magyarországon élnek. Saját kormányom diszkriminál engem?
jan. 13. 14:20
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
23. Akkor további jó gyűlölködést, de ne tessék meglepődni a fideszes 2/3-on a többi választáson sem.
jan. 13. 14:21
 26/32 anonim ***** válasza:
100%
Azért, hogy megosszon. Megosztott nép nem a valódi problémákkal fog foglalkozni. Így most egy jóízűt gyűlölködik és addig sem rázósabb politikai kérdésekkel foglalkozik.
jan. 13. 15:18
 27/32 anonim ***** válasza:
83%

Fideszes voltam, de már besokkoltam!

Hihetetlen, hogy havonta Csengerbe taxival jönnek a (hamis)magyar igazolvánnyal a magyarul nem beszélő ukránok a 350 ezres magyar nyugdíjukat felvenni, és most már taxira sem kell költeniük, mert majd mi kifizetjük nekik az utazást is!

Hát, a jó k.... anyjukat nekik is, meg aki ezt kitalálta és megengedi!!!

jan. 16. 21:40
 28/32 A kérdező kommentje:
27# mivel a fideszre szavaztál ezért te is tehetsz erről.
jan. 16. 21:55
 29/32 anonim ***** válasza:
52%

28 - Jogos!

De ez soha a büdös életben nem fog többé előfordulni, tőlem Orbán fel is akaszthatja magát, egy könnycseppet sem fogok hullatni érte!

jan. 17. 17:41
 30/32 anonim ***** válasza:
Úgyse jőnek ide 😂 még ha fizetnének érte se. Nemhogy ingyen 😂
jan. 19. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!