Fideszesek miért szavaztok még mindig a Fideszre ??
Szerintetek olyan jól vezették az országot?vagy olyan jól vezetik? Hat NEM !! Soha nem is tették !
Romokban az egészségügy
Romokban a rendvédelem
Romokban a gazdaság ezzel együtt az emberek
Bohóc Orbán meg Gyurcsányozni tudd egyedül !
14 éve ez a senkiházi ül a miniszterelnöki székben csak úgy szólok ! Ennyi idő alatt bőven lett volna ideje rendbe vágni az országot patikára !de ő inkább méginkàbb leépítette elejétől kezdve !Soha nem is az vezényelte ,hogy itt a civilek jól éljenek !!!
Egyedüli felelős kialakult helyzetért ORBÁN ! Mint ahogy az elmúlt 14 év is miatta volt ekkora okàdék !!!Mikor nyílik fel a szemetek !?!
Veszen a Mini Putyin soha többe Fidesz !!!!
00:32
Most beléptél egy másik regedbe és onnan írtál a (22:17)-et megerősítő véleményt?
Egyébként meg egy 4 csillagossal folytattam eszmecserét a PHSZ-ről ki kért meg rá hogy gyere ide okoskodni és a konteós baromságaid tolni? Szavazz a fideszre, tojok rá lépj már le innen ha már egyszer azt írtad nem süllyedsz le. Ilyen sötét embert arról nem lehet meggyőzni hogy a tej fehér ha orbán azt mondja fekete.
48-as válaszban leépítettelek szűnj már meg köszi, ha mégis két külön ember írt volna amit kétlek tök mindegy ugyanolyanok vagytok ebenguba.
51
Egyetlen regem van csak, és itt azért ne tartsunk már, hogy miden válaszhoz rögeszmésen engem látsz oda. Írtál egy rakás baromságot idétlen vihogásokkal, és még te vagy megsértve? Édes faxxxom, ezekkel egy táborba tartozni...
Végignéztem a hozzászólásaim, hol volt ott idétlen röhögés? Rakás baromság?
Megkértelek, hogy lépj már le, írj ki egy kérdést inkább arról, hogy tele van az M0 elkerülő ez is bizonyítja hogy egy borsodi zsákfaluban is mekkora a jólét :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!