A vidéken élők, hogy tudják azt feldolgozni, hogy ők csak másodrendű polgárok és csak a fidesz szavazóbázisaként definiálják őket?
2. Pont, hogy nem, mivel hülyeséget beszélsz!
Én is vidéken élek mégsem vagyok kevesebb senkinél, jól keresek, nagy saját házam van!
Budapesten meg nagyon sok ember albérletben tengődik!
" hogy a pestiek lenézik őket és csak másodrendű polgároknak tekintik?"
Miből állapítottad meg ezt a részét a kérdésednek?
Érdekes, én még Szabolcs megyében is azt tapasztalom, hogy a Fidesz ellen vannak az emberek.
2022-es választások előtt is a buszon ott káromkodtak az utasok, hogy a mocskos szemétláda Orbán... Meg a boltban is, utcán is mindenki Orbánra panaszkodik.
Olyat még egyszer sem hallottam, hogy Orbán milyen jó, meghogy Orbán a legjobb.
Ne haragudj kedves Kérdező, de ez nem így van. Vidéki vagyok, de Budapesten éltem jó pár évet, mivel ott végeztem az egyetemet.
Pestnél mocskosabb hely a térképen nincsen, undorítóan össze van turházva a járda, a kutyájuk után nem szedték fel az emberkék a végterméket, ömlött a csatornaszag mindenhonnnan, tele van hajléktalanokkal, nincstelenekkel, kéregetőkkel és még sorolhatnám. Ennyire vannak ott tanultabbak és jobb módúak, mint vidéken.
Az anyagi helyzetemet nem vitatnám, de nem okozna gondot az, ha egy új autót kellene kihoznom a szalonból.
Összefoglalva:
-vidéki vagyok,
-az anyagi helyzetemre nem lehet panaszom,
-értelmiségi vagyok és ráadásul ellenzéki.
Te pedig a kérdésed alapján lenéző, végtelenül egyszerű kis emberke vagy. Már ha érted, hogy mire gondolok.
11# Azok a negatívumok amiket Budapestről ítál nagyjából már minden nagyobb vidéki városra is igazak. A kérdés egyébként nem arról szólt, hogy kinek milyen anyagi helyzete van, de ezt már előtted se értették meg.
12# én is vidéki vagyok, pont ezért zavar az ahogy a pestiek vélekednek a vidéki Magyarországról. Viszont azt nem tagadhatom le, hogy a vidék sokkal elmaradottabb mint Budapest és vonzáskörzete, és nem csak gazdaságilag de a társadalmilag is. Szélsőséges esetek pedig mindenütt vannak, arról nem is beszéleve, hogy mivel Budapesten és Pest megyében jóval nagyobb népesség koncentrálódik, ezért ott nagyobb eséllyel is futunk bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!