Jól érzem hogy ha csak barátaim lesznek akkor magányosan, egyedül fogok meghalni, mert egy barát mindig csak másodrendű lesz?
Akinek párja van,házassága van, ott az az első,a barát nemhogy a második,hanem a sokadik.
Mikor volt párom,akkor nem így álltam ehhez.Kár volt.Most nincs párom,a barátoknak van és sz.nak a fejemre.
Ez van általában,de nem nagyon érdekel,megszoktam a magányt.
Akkor mit szóljak én, akinek barátai sincsenek? Párkapcsolatról men ne is beszéljünk. Én aztán teljesen egyedül fogok megdögleni, terveim szerint legkésőbb a 40. születésnapomra. De lehet előbb. Most pl. nagyon magam alatt vagyok. Szilveszterezni szokás szerint egyedül fogok (2006 szilveszterén tudtam utoljára elmenni valakikkel bulizni). Karácsony az valahogy eltelt a családdal, bár amire nagyon vágytam volna, azt nem kaptam meg, de azt elég nehezen tudta volna "hozni a jézuska". A két ünnep között pedig próbáltam segítséget kérni itt gyakorin főleg párkapcsolati témában de csak széttrolkodtak.
Abszolút nem látok kiutat, legszívesebben meg sem érném 2024-et. Meg akarok halni.
37/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!