Kire szavazzak majd? Mi alapján döntsek?
Tanácstalan vagyok. Úgy látom, hogy a Fidesz erősen rossz irányba viszi az országot, főleg gazdaságilag és külpolitikailag. Zavar a rengeteg hírferdítésük is. Annak örülnék, ha lenne valami változás, gyengülne a Fidesz, de pl a jelenlegi DK győzelemtől is aggályaim vannak. A kétkulcsos adójuk engem rosszul érintene, a politikájuk akár a munkahelyemet is veszélyeztetné, miközben nem úgy olvasom, hogy rendbe raknák pl a Fidesz ingatlanpiac torzító intézkedéseit, sőt. Az ő kommunikációjuk sem tetszik. Nézem még a Mi Hazánkat, akik mondanak jó dolgokat, de szerintem sokuk nem megvalósítható a mai világban.
Olyan pártnak örülnék, ami gazdaságilag nem adja el a jövőt az aktuális jelenért, Európával jó viszonyt tudna ápolni, és nem kivételezik mindenkivel az adók, kedvezmények kapcsán. Lesz ilyen valaha itt egyáltalán? Vagy ha csak azt akarom, hogy valami változás legyen a magyar politikában, akkor melyik pártra tett voksom fájna a legkevésbé? Esetleg hagyjam az egészet és ne szavazzak?
"Nem tudom mire gondolsz, nekem nincs pártom sem, a Kétfarkú Kutyára fogok szavazni azt ennyi."
Gratulálok. És akkor te szövegelsz, hogy a Fidesz gáz, a Mi hazánk is gáz, erre bedobsz egy alibi viccpártot pártot, mint alternativát?
Mi Hazánkos, támogatnátok jövőre egy FIDESZ-KDNP-MIHAZÁNK koalíciót?
Együtt, a közös ügyért?
#25 Ha a Mi Hazánk bármelyik magyarellenes párttal összeállna, soha többé nem szavaznék rájuk. Tehát nem.
Szóval miért szavazta le a gazdád?
21
Akkor meg lehetne oldani, hogy olyan dolgokért küzdjél, amit a Kutyapárt nyújt neked?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!