Kire szavazzak majd? Mi alapján döntsek?
Tanácstalan vagyok. Úgy látom, hogy a Fidesz erősen rossz irányba viszi az országot, főleg gazdaságilag és külpolitikailag. Zavar a rengeteg hírferdítésük is. Annak örülnék, ha lenne valami változás, gyengülne a Fidesz, de pl a jelenlegi DK győzelemtől is aggályaim vannak. A kétkulcsos adójuk engem rosszul érintene, a politikájuk akár a munkahelyemet is veszélyeztetné, miközben nem úgy olvasom, hogy rendbe raknák pl a Fidesz ingatlanpiac torzító intézkedéseit, sőt. Az ő kommunikációjuk sem tetszik. Nézem még a Mi Hazánkat, akik mondanak jó dolgokat, de szerintem sokuk nem megvalósítható a mai világban.
Olyan pártnak örülnék, ami gazdaságilag nem adja el a jövőt az aktuális jelenért, Európával jó viszonyt tudna ápolni, és nem kivételezik mindenkivel az adók, kedvezmények kapcsán. Lesz ilyen valaha itt egyáltalán? Vagy ha csak azt akarom, hogy valami változás legyen a magyar politikában, akkor melyik pártra tett voksom fájna a legkevésbé? Esetleg hagyjam az egészet és ne szavazzak?
"Erre a konteóra eddig egyikőtök sem tudott semmi bizonyítékot mutatni."
Így igaz! Ez hazugság, és a fidesz sem lop, és nincsenek is yachtjai a Mészáros úrnak, és nem is lett 2 plázája és 8 szállodája a Tiborcz úrnak!
Én csak azt hiszem el, amit megehetek!
A németek meg már éhen is fagytak, ki akarna itt nyugatot?!
Hazug libsik! :D
9
Arra voltam kíváncsi, hogy te kire fogsz szavazni? Nem pedig arra, hogy miket fantáziálsz az alattomos és végtelenül agyafúrt Fideszről, akik veszélyt jelentenek az egész Földre.
Szóval tedd félre az elborult konteódat, és írd le, hogy kire fogsz szavazni.
Budaházy bevallja: a Mi Hazánk Mozgalom a Fidesz érdekeit szolgálja.
Volner jutalmul a Mi Hazánk létrehozásáért és elindításáért megkapja a vágyott nagyköveti pozíciót.
Fideszes szavazatokkal átment a Mi Hazánk javaslata
Az alku részeként a terrorizmusért elítélt Budaházy kegyelmet kapott a köztársasági elnöktől, aki azóta sem tudott a tettére magyarázatot adni, pártutasítás volt.
Ennél persze sokkal több van, csak mivel azt gondolom hogy ezt ti is pontosan tudjátok, és csak fidesz trollként kamuból ellenkeztek, nem akarok több időt erre pocsékolni.
Ennyi bárki normális embert meggyőzhet, ha meg nem, kereshet és találhat bőven.
Sajnos a fidesz egy olyan gerinctelen párt, aki ilyen módszerekkel is él, és létrehozza a saját kamupártjait, a Gyattyán pártját, a Volner-Torockai pártot, a Gödény féle pártot, stb.
Magyar emberként nagyon szomorúnak találom ezt, és hogy gerinctelen nemzettársaim egy marék ezüstért szívesen részt vesznek ebben.
18
Megnéztem a videót, és abban arról beszél Budaházy, hogy ez nem baj, és nem kell ellenségnek lenniük. De arról egy szó nincs, hogy a Fidesz hozta létre őket. Annyit mond, hogy a Mi Hazánk ettől jóval több is lehetne.
"Az alku részeként a terrorizmusért elítélt Budaházy kegyelmet kapott a köztársasági elnöktől, aki azóta sem tudott a tettére magyarázatot adni, pártutasítás volt."
Erről meg egy szó sincs a linkeden (hang.hu)
És továbbra sem írtad le, hogy te kire fogsz szavazni, melyik pártra.
"miért szavazta le a gazdád"
Nincs "gazdám", nem vagyok fideszes, ahol ez a rendszer van.
Nem tudom mire gondolsz, nekem nincs pártom sem, a Kétfarkú Kutyára fogok szavazni azt ennyi.
Magyar emberként elkeserít az az erkölcstelenség és gerinctelenség amit a Fidesz, Mi Hazánk, Gyurcsány, Gödény, Gattyán, Győzike, stb.-k tesznek.
Ezeknek a pénz az isten (kis i-vel, mert ettől el kell határolódni)
Szóval szégyelheted magad, hiába arcoskodsz itt nemzetről, hazáról, neked ez ek üresd szavak. Megafonnal meg a többi gerinctelen álmagyarral együtt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!