Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az Origo miért ijesztgeti az...

Az Origo miért ijesztgeti az embereket ???

Figyelt kérdés
“Baj van , Nagy a baj , Itt van XY drámai bejelentése “ stb.. ezek mire jók? Pl most valami meteorit becsapódással ijesztgeti az embereket amire matematikailag: 0,0000087%. Már rohadt unalmas a nép butítás, azt ijesztgetés >> az origon kb mindennap kitör a WW3<< … Tudom lehet mondani h nem kell nézni ha nem tetszik stb.. de az a bosszantó h az magyar emberek 2/3 , vagyis a többség az agymosáson esik át.. btw a másik oldal se jobb , de legalább nem ijesztgeti az embereket ilyen nyíltan.. És akkor csodálkozunk hogy Magyaroszágon a legmagasabb az öngyilkosok , meg a káros szenvedéllyel élők száma..

jan. 5. 01:29
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Én se a fideszeseket akarom szapulni hanem az oldalt.. mert tényleg a leg putribb az összes közül
jan. 14. 20:17
 12/16 anonim ***** válasza:
84%
Én is ezt kérdeztem tőlük aztán puff letiltottak az oldalukról. Ugyanakkor a magyar nemzet is. Nem csoda hogy alig van látogatottságuk.
jan. 20. 03:50
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert a orbán parancsba adta nekik hogy mindig olyan híreket írjanak ami félelemben tartsa a népet. Amíg fél a nép addig nem tudnak koncentrálni a fidesz másik kezére amivel lopnak! Régi trükk de még páran mindig megeszik.
jan. 30. 16:39
 14/16 anonim ***** válasza:

Fideszesként írom, rohadt idegesítő, hogy van egy baromi hangzatos cím, aztán a cikkben a tizede van, de sokszor még csak nem is a cikkről szól a cím. Idegesítő, de megtanultam az értékén kezelni.

A jobboldali termékek között e téren messze az origo a legszarabb, de a lipsi sajtót sem kell félteni. Hazudnak, mint a szemét, az ukránok már ezerszer megnyerték a háborút, egyébként is sgy mintaállam, a migránsok remek agysebészek, az EU pedig a legdemokratikusabb szervezet a világon, a csodálatos életútja végefelé Gyurka bácsi pedig a javunkat akarja.

jan. 31. 01:32
 15/16 A kérdező kommentje:
Egyik oldal se normális . Az egyiknek elvette a hatalom az eszét a masiknak meg a pia.. mind kettő menjen a levesbe.. jöjjön valami új és fiatal.. lassan kezdem azt érezni h az egész világ úgy szar ahogy van. Libsistől putyinostul mindenestül .. 5 kihalási esemény volt . A 6. Mesterséges lesz.
jan. 31. 02:09
 16/16 anonim ***** válasza:
50%

Össze-vissza beszélsz, kérdező.

Az origo nem hatalomtól vesztette el az eszét, egyszerűen egy politikai bulvárlap (pl nőkkel, celebekkel stb), csak idegesítően túltolja címekben pl a bulvárt.

A függetlenobjektív média eszét nem a pia vitte el, hanem a pénz. Az eszközeik szintén elég könnyen kiismerhetőek, egy nagy nemzetközi tömb részei. Fő feladatuk, hogy megszűnjön magyarnak, ami magyar.

Jöjjön valami új és fiatal: csak nem a Momentumra gondolsz? 😀 Az ugyanaz, mint a lipsi sajtó, hazátlan, értéktelen, nemzetközi (pénz)érdekeket követő. Véletlenül sem a társadalomét, vigyázat! Sa a külföldiét, se a magyarét.

Nem a mesterséges lesz a 6. Addig feszíti a húrt, amíg elpattan, ez a baj.

febr. 1. 10:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!