A HVG a legerősebb és legjelentősebb magyar ellenzéki párt applikációjáról olyan jól szerkesztett lejárató cikket írt, amit még az Origo is megirigyelne. Ez már annak a jele, hogy a HVG tulajdonosa elkezdett a Fidesszel kollaborálni?
Két idézet a HVG-n megjelent cikkből: "Ezen a ponton nehéz mást elképzelni, mint hogy az ellenzéki pártok versenyeznek egymással abban, hogy ki tud nagyobb hülyeséget csinálni ahelyett, hogy politizálna." 🤯🤬
"A most 12 éves DK láthatóan nekilátott kitalálni, mi lehetne a következő lépés. No nem az, hogy valahogy feloldják a dilemmát arról, hogy ki vezeti ezt a pártot, vagy egyáltalán végiggondolják, vajon miért lebeg felettük egy üvegplafon, és mi köze lehet ennek ahhoz, hogy a pártelnökük az ország legelutasítottabb politikusa. " 🤦♂️🤦♂️
A cikk itt olvasható: [link]
"Nem, ez annak a jele, hogy a DK egyre szánalmasabb."
A fideszes bérkommentelő válaszát olvasták.
Szerintem az ellenzéki pártok sokkal inkább kollaborálnak a fidesszel mint a HVG. Ha ennyire szerencsétlenek,h 13 év alatt nem voltak képesek egy használható alternatívát felállítani, akkor az egyetlen szívesség amit megtehetnek,h eltakarodnak a politikai térből,mert a bomlasztásukkal csak megosztást képesek elérni, így sose fog megképződni egy új alternatíva.
Bárki aki ezeket a nyomorultakat mentegeti, az sokkal inkább kollaborál a fidesszel. Én nagyon szeretnék egy rendszerváltást, ahol a kormánnyal együtt a lakájellenzéke is elbukik.
"akkor az egyetlen szívesség amit megtehetnek,h eltakarodnak a politikai térből"
Remek ötlet! Ellenzék nélkül utoljára a rendszerváltás előtt működött a parlament Magyarországon. Ha neked a szocializmusra van szükséged, akkor zavard el az ellenzéket!
Fidesz-KDNP és Mi Hazánk, ez a két párt lesz csak a parlamentben. Demokrácia! 👏👏👏👏
Alias MSZMP és Hazafias Népfront.
Nem megszüntetni kéne az ellenzéket,hanem lecserélni. Jöjjenek mások, mert ezekre a leszerepelt arcokra senki se kíváncsi, ezek sose fognak nyerni.
MZP-hez hasonló formáció már majdnem jó lett volna, csak az is össze lett Gyurcsányozva meg MSZP-zve,meg a sok kis 0%-os genny is felkapaszkodott.
Egy új párt elég nagy eséllyel hívhatná ki a fideszt, de csak ha sokakat elriasztó leszerepelt pártok nem szennyeznék be. A mihazánk meg nem tényező, az max a fidesztől vesz el szavazatokat.
Én is olvastam a cikket, és majdnem ugyanezt a kérdést akartam feltenni. Tán a HVG-t is eladták a fidesznek? :D
Mindegy is. Jól odaszúrtak a DK-nak, és részben a többi pártnak is. Nagyon helyes, el kellene takarítani a mostani ellenzéket, mert velük nem hiszem hogy lesz kormányváltás.
Bárcsak tudna valaki egy normális érvet írni agyatlan gyurcsányozás nélkül.
Mindent megvásárol Orbán, ami nem eladó, azt ellopja, kisajátítja. Ezután tényleg elhiszem hogy Gyurcsány a magyar emberek életszínvonalának az elrontója és ő a legkomolyabb probléma. Orbán maradhat hatalmon, ameddig sikerül ellenzéket cserélni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!