Az illiberális Fidesz tábor milyen alapon meri még ünnepelni az 1956-os magyar forradalmat és szabadságharcot?
Figyelt kérdés
Keleti szabadság ellenes diktátorok Orbán barátai akiket meghívott aug. 20-ára?
Orbán orosz és kínai érdekek mentén politizál Fudan egyetem, Belgrád-Bp vasútvonal, Paks II, orosz kémbank bp-i székhelye?
A magyar néppel szemben a Fidesz közeli NER milliárdos szűk haveri családi rétegét támogatja?
2023. okt. 24. 14:39
1/5 anonim válasza:
Szerintem a "fasiszta forradalom" leverését ünnepelték.
2/5 anonim válasza:
Nagyszüleimnek volt egy szomszédja, aki mindig október 23.-án kitette a házára a magyar zászlót. Mesélték hogy annó az "átkosba" a falu legnagyobb besúgója volt.
na kb ezek a fideszes nyuggerek...
3/5 anonim válasza:
Egyébként most sem szólt másról a beszéde csak brüsszelezésről, mikor pár napja jött haza az oroszok szopásából.
4/5 anonim válasza:
Szerintem ők már rég nem is ünnepelnek. Számukra ez az ünnep csak egy jó alkalom arra, hogy Brüsszelt, vagy az épp aktuális ellenségüket szidják.
5/5 anonim válasza:
A Fidesz '56 emlékét IS ellopta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!