A fideszes origo.hu-sok mivel támasztják alá, hogy állításuk szerint "az ukránok gyűlölete nem ismer semmilyen határt"?
Figyelt kérdés
Hogyan értik ezt?2023. nov. 17. 01:38
1/7 A kérdező kommentje:
emlékszem origón volt egy cikk, de nem emlékszem, hogy ki írta.
2023. nov. 17. 01:41
2/7 anonim válasza:
Nem vagyok se fideszes, se origós, viszont voltak régebben ukrán kollégáim. Az egyikük meleg volt, ő mesélt arról, hogy Ukrajnában hogy bánnak a melegekkel. Borzalmas dolgokat mondott. Szóval igen, az ukránok gyűlölete valóban nem ismer határokat. Szegény volt kollégám, még az öngyilkosságot is megkísérelte, annyira bántották. Örülök neki, hogy nem kell már ott élnie.
3/7 anonim válasza:
Fideszes vagyok, de nem értek egyet ezzel.
4/7 anonim válasza:
Origonak mikor kellett barmit is alátámasztani?
Oldal 75%-a hazugság leirva.... ugy tudom elképzelni, mikor egy csapat majom banánért el kezdi ütni a billentyüzetet.
5/7 anonim válasza:
Elég csak ismerni ukránokat és alá van támasztva.
6/7 anonim válasza:
Teljes mértékben igaz. Az origo ukrángyűlölete nem ismer határt.
7/7 anonim válasza:
Ez egy freudi elszólás volt!
Ui. a mondat úgy is érthető (és első olvasásra én úgy is értettem), hogy szerintük a magyaroknak (legalábbis az origo szerkesztőinek és olvasótáborának) az ukránok iránti gyűlölete nem ismer semmilyen határt.
És ebben igazuk is van (ha tényleg csak az origóra és olvasóira gondolunk). :-)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!