Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszes origo.hu-sok mivel...

A fideszes origo.hu-sok mivel támasztják alá, hogy állításuk szerint "az ukránok gyűlölete nem ismer semmilyen határt"?

Figyelt kérdés
Hogyan értik ezt?
2023. nov. 17. 01:38
 1/7 A kérdező kommentje:
emlékszem origón volt egy cikk, de nem emlékszem, hogy ki írta.
2023. nov. 17. 01:41
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok se fideszes, se origós, viszont voltak régebben ukrán kollégáim. Az egyikük meleg volt, ő mesélt arról, hogy Ukrajnában hogy bánnak a melegekkel. Borzalmas dolgokat mondott. Szóval igen, az ukránok gyűlölete valóban nem ismer határokat. Szegény volt kollégám, még az öngyilkosságot is megkísérelte, annyira bántották. Örülök neki, hogy nem kell már ott élnie.
2023. nov. 17. 03:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Fideszes vagyok, de nem értek egyet ezzel.
2023. nov. 17. 04:04
 4/7 anonim ***** válasza:
60%

Origonak mikor kellett barmit is alátámasztani?

Oldal 75%-a hazugság leirva.... ugy tudom elképzelni, mikor egy csapat majom banánért el kezdi ütni a billentyüzetet.

2023. nov. 17. 06:00
 5/7 anonim ***** válasza:
42%
Elég csak ismerni ukránokat és alá van támasztva.
2023. nov. 17. 07:05
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
Teljes mértékben igaz. Az origo ukrángyűlölete nem ismer határt.
2023. nov. 17. 07:13
 7/7 anonim ***** válasza:

Ez egy freudi elszólás volt!

Ui. a mondat úgy is érthető (és első olvasásra én úgy is értettem), hogy szerintük a magyaroknak (legalábbis az origo szerkesztőinek és olvasótáborának) az ukránok iránti gyűlölete nem ismer semmilyen határt.

És ebben igazuk is van (ha tényleg csak az origóra és olvasóira gondolunk). :-)))

2023. nov. 17. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!