Miért kezdek egyre jobban hinni Orbán külpolitikájában, miközben nem olvasok fideszes propagandát?
Nem vagyok fideszes, amit itthon művel, attól már agyvérzést kapok, gazdaságpolitikája negatív hatású stb stb..., de egyébként ami a külpolitikáját illeti szerintem nem rossz vagy legalábbis biztos, hogy lehetne rosszabb és most különösen az Ukrajnában dúló háború miatt gondolom így.
Ha nem ő lenne, hanem mondjuk egy Dobrev Klára, aki minden kis kívánságát teljesítené az EU-nak, lehet már nem lennének szárazföldi harcijáműveink, mert mindet odaadtuk volna Ukrajnának. (Ugyebár már a Leopárd tankokat az oroszok majdnem mind kilőtték, amit ajándékba kaptak az ukránok)
Ez a háború akkor eldőlt, amikor elkezdődött. Oroszország fogja megnyerni szankció ide-szankció oda, nem úgy tűnik, hogy térdre kényszerült volna Oroszország. És az EU-nem akarja felismerni, hanem még tovább nyomja az EU-s állampolgárok kárán. És ha ez még nem lenne elég Ukrajnát is felvennénk az EU-ba.
Szerintem az EU belehal, ha felveszi Ukrajnát.
u.i.: elnézést lehet a szibériai hidegfront zavart meg
A szlovákok pl. az összes mig29-est odaadták ukrajnának.
22:44
Ez egy hosszú folyamat, nem csak ukrajna, más országok esetében is.
Sok feltételnek kell megfelelni.
Most nem arról döntöttek, hogy csatlakozhat egy éven belül, csak arról döntöttek, megkezdik a tárgyalásokat, milyen feltételeket kell majd teljesíteni ukrajnának, hogy felvegyék.
Tehát ez még nem a felvételt jelenti.
(Azt biztos tudod, orbán nem akarja, hogy elkezdjék, ezeket a tárgyalásokat, csak kizavarták kávézni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!