Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán viktorban hinni olyan...

Orbán viktorban hinni olyan mintha egy prostituáltról hinnéd, hogy szeret téged?

Figyelt kérdés
Habár a prostituált nem vet ki rád extra adókat és nem tesz tönkre 25% inflációval... :D
2023. jún. 1. 12:10
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
17%
Kérdező, komolyan érdekelne, hogy ingyen gyártod a napi ostoba orbánozós kérdéseket vagy legalább fizet érte valaki?
2023. jún. 1. 12:11
 2/19 A kérdező kommentje:

1# Nem, csak eszembe jutott, hogy a hozzád hasonlók kifizetik a gatyájukat is egy olyan rendszernek, ami a te pénzedből tartja fenn a propagandát. Szóval a saját pénzedből agymosnak, hogy szerelmes legyél viktorba és mégtöbbet fizethess.

Tök jó üzlet! :D

2023. jún. 1. 12:15
 3/19 anonim ***** válasza:
67%
Viktor nagy betű, a sok hülye D betűd helyett.
2023. jún. 1. 12:18
 4/19 anonim ***** válasza:
45%

#2 Persze, mert az bezzeg milyen jó üzlet is hogy te állandóan leszavazol olyan ellenzékre akik már többször tönkretették az országot és most is idegen hatalmak pénzét költi ÉS még mellé a befizetett adót is amit pártfinanszírozásként kapnak a költségvetésből, amiért cserébe azon dolgoznak, hogy az ország még az uniós pénzekhez se juthasson hozzá évek óta, ugye?

Itt hisztizel azon, hogy engem "agymostak" miközben fogalmad sincsen a valóságról, szimplán beveszed a ballib propagandát és mész leszavazni arra akit kijelölnek számodra, függetlenül attól, hogy milyen párt jelöltje és mit is csinált korábban az illető.

Az elmúlt 13 évben sokkal kevesebbet kellett befizetnem az államkasszába, mint előtte és ha visszahoznátok a jelenlegi ellenzéket kormányra, akkor megint sokkal többet kellene fizetnem. Veled ellentétben én akkor is fizettem adót meg most is fizetek, akire meg szavazok az kormányon növelte az állam vagyonát, nem eladogatta mint kedvenceid.

2023. jún. 1. 12:27
 5/19 anonim ***** válasza:
#4 - Gondolom ÁFÁt sem fizetsz, nincs vezetékes vized, gázod, villanyod, se egyéb közművet nem fizetsz, sose veszel olyan terméket, amin népegészségügyi adó van, banknak közelébe sem mentél az utolsó 13 évben, KGFB-t sem kellett kötnöd, nem tankolsz, és nem használsz egyetlen főutat sem. Emellett nem kapsz cafeteriat és nincsenek megtakarításaid.
2023. jún. 1. 12:40
 6/19 anonim ***** válasza:

#5 Látom nem megy a szövegértés, pont azt írtam le hogy én fizetek adót.

Megjegyzem - pont ezért mondtam, hogy fogalmatok sincsen a valóságról - hogy most az ÁFA kevesebb, mint 2010 előtt volt, mivel sok alapvető termék ÁFA kulcsa nem 25% meg 18% amire Bajnaiék emelték, hanem 5%. Cserébe a többi termék alig 2%-t emelkedett.

Ahogy eltöröltek rengetek költséget amik mind adóként jelentek meg korábban és jogosítványnál, személyi igazolvány vagy más irat igénylésénél kellett kifizetni.

Éppen így 2012 óta ugyanannyiba kerül a víz, villany, gáz, szemben azzal, hogy előtte minden évben emelkedett az ára, függetlenül a világpiaci áraktól.

Látom azt sem sikerült megértened mi a célja a népegészségügyi adónak, gondolom te is hisztiztél amikor a napelemekre is kivetettek pár forint adót, mert jaj, ártanak a nagy szent zöld eszmének - holott egyszerű emberként is könnyen felfoghatnád, hogy a napelemből is szemét lesz idővel, mégpedig veszélyes hulladék amik kezelni kell.

De szépen felsoroltad mi mindennel könnyítette ez a kormány az életünket - kevesebbe kerül az autópályákat használni, kevesebbe kerül a tömegközlekedés, ingyen lehet készpénzt kivenni legalább 150 ezerig, korábban azt is megvámolták a bankok. Amúgy nem kapok kafeteriát, ezt is Bajnainak köszönhetően és bizony vannak megtakarításaim, ezt meg a páromnak köszönhetem.

2023. jún. 1. 12:50
 7/19 anonim ***** válasza:
66%

#6 - Úgy fest, éppen csak a lényeget nem érted. Segítek: tapsikolsz, mert látszólag kevesebb adót kell fizetned, közben valójában szépen beépültek az új adók a termékek áraiba. Így most a kereskedőre és a bankra haragszol, szidod a biztosítót, mindenkit, aki árat emelt, mert nem lépsz egyet tovább és veszed észre, hogy amit lehetett, azt extrába' megadóztatták. Lerágott csont az is, hogy ha nem lenne a rezsicsöki, akkor 2012 és 2020 között (jóval) olcsóbb lett volna számodra piaci áron a víz és az energia. Most meg valahogy úgy eltűnt a különbözet, hogy egy limit felett fizetheted a nyugatinál egyébként drágább orosz gázt, és pluszban szidhatod a közművet, hogy örökké törik valahol a cső, mert szépen lefölözte a különbséget az állam magának, és nem volt pénz karbantartani. Ja igen, aa nagy rezsicsöki közben fizeted szépen a hálózati díjat is, amit végül adó formájában szed be az állam.

A pályadíjak emelkedtek, és most már csupa lyuk szir-szar főutak is fizetősek. A tömegközlekedés hol lett olcsóbb...? Tarlósék egyik első lépése volt, hogy az amúgy is adóztatott cafeteriaban elérhető bérletre rádobtak egy ezrest. A nagy bankharc előtt nekem teljesen ingyenes csomagom volt, és csak azért mentem ahhoz a bankhoz, ahova mentem, mert vicces volt a reklámja. Miért? Mert az összes banknak volt nullás csomagja havi 3-4 ingyenes felvétellel. Aztán jött a bankadó - és tessék, most azt írod, hogy a bank "megvámolta" - elfelejted, hogy azt a pénzt tranzakciós illeték címszóval be kellett a banknak fizetnie az államkasszába.

Ez az orbáni politika: ott húz le rólad pénzt, ahol nem szégyell, és te meg közben azt hiszed, hogy nem is a Fidesz piszkít a tányérodba nap mint nap.

2023. jún. 1. 13:03
 8/19 A kérdező kommentje:

Persze, orbán kormány alatt kevesebbet fizetsz, amikor folyamatosan gyengül a forint és most volt 25% infláció egy év alatt.

Szerintem te még az általános iskolát se jártad ki ilyen matekkal.

2023. jún. 1. 13:10
 9/19 anonim ***** válasza:
41%
3 millio istenverte orbanista miatt szopunk váljanak le magyarországrol alapitsanak orbanisztánt bmeg
2023. jún. 1. 13:22
 10/19 A kérdező kommentje:
9# Amúgy nem is hülyeség, ha így folytatják olyan gyűlölködés lesz mint az ukránoknál, oroszoknál, szerbeknél.
2023. jún. 1. 13:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!