Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kezdek egyre jobban...

Miért kezdek egyre jobban hinni Orbán külpolitikájában, miközben nem olvasok fideszes propagandát?

Figyelt kérdés

Nem vagyok fideszes, amit itthon művel, attól már agyvérzést kapok, gazdaságpolitikája negatív hatású stb stb..., de egyébként ami a külpolitikáját illeti szerintem nem rossz vagy legalábbis biztos, hogy lehetne rosszabb és most különösen az Ukrajnában dúló háború miatt gondolom így.

Ha nem ő lenne, hanem mondjuk egy Dobrev Klára, aki minden kis kívánságát teljesítené az EU-nak, lehet már nem lennének szárazföldi harcijáműveink, mert mindet odaadtuk volna Ukrajnának. (Ugyebár már a Leopárd tankokat az oroszok majdnem mind kilőtték, amit ajándékba kaptak az ukránok)

Ez a háború akkor eldőlt, amikor elkezdődött. Oroszország fogja megnyerni szankció ide-szankció oda, nem úgy tűnik, hogy térdre kényszerült volna Oroszország. És az EU-nem akarja felismerni, hanem még tovább nyomja az EU-s állampolgárok kárán. És ha ez még nem lenne elég Ukrajnát is felvennénk az EU-ba.

Szerintem az EU belehal, ha felveszi Ukrajnát.

u.i.: elnézést lehet a szibériai hidegfront zavart meg

jan. 5. 00:41
1 2 3
 1/27 A kérdező kommentje:
Mellesleg az Ukrajnának szánt EU-s támogatást sem támogatom. Mindenki tudja mire fogják költeni, háborúra, amit nem fognak megnyerni, illetve magukra. Aki ezt nem így látja, nagyon naív....szerintem.
jan. 5. 00:45
 2/27 A kérdező kommentje:
*úgy magukra, hogy a politikai elit zsebre teszi...ahogy itthon Orbán
jan. 5. 00:47
 3/27 anonim ***** válasza:
73%
Ahhoz képest elég szépen felmondtad a leckét, hogy állítólag nem olvasod a Fidesz propagandáját.
jan. 5. 00:55
 4/27 anonim ***** válasza:
17%
Talán mert megvan a józan eszed.
jan. 5. 00:56
 5/27 anonim ***** válasza:
72%
Én se vagyok fideszes, de van pár dolog, amiben egyetértek velük. Nincs ezzel baj. Nem kell csak az egyik oldal dogmáit 100%-ban követni.
jan. 5. 01:07
 6/27 anonim ***** válasza:
98%
Mert elhiszed a sok baromságot amivel tömik a fejedet. Senki nem adná oda a frissen vásárolt tankokat, el se várják tőlünk. És az hogy Ukrajnával elkezdődtek a tárgyalások az is csak gesztus, nem jelent semmit. Törökországgal is elkezdődtek több mint 10 éve mégsem az EU tagjai. Ha majd egyszer Ukrajna teljesíti a feltételeket akkor meg miért ne? Az EU parazitája nem Ukrajna hanem Orbán
jan. 5. 01:09
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
#5 Nekem egy bajom van. Amit mondanak, azzal sok esetben egyet tudnék érteni. Csak ahogy Orbán mondta, ne azt figyeljük amit mond, hanem amit csinál. És általában nem azt csinálja amit mondott.
jan. 5. 01:10
 8/27 anonim ***** válasza:
91%
Oh, nem olvastam végig a kérdést, azt hittem komoly. Köszönjük a ruszki propagandát, kérdező elvtárs!
jan. 5. 01:11
 9/27 A kérdező kommentje:
Valóban olyan mintha a propagandát olvasnám, de tényleg messziről kerülöm.
jan. 5. 01:24
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
Hámmer csak ez van, és ez a nép is csak Viktortista gondolkodású lett.
jan. 5. 06:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!