Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért kezdek egyre jobban...

Miért kezdek egyre jobban hinni Orbán külpolitikájában, miközben nem olvasok fideszes propagandát?

Figyelt kérdés

Nem vagyok fideszes, amit itthon művel, attól már agyvérzést kapok, gazdaságpolitikája negatív hatású stb stb..., de egyébként ami a külpolitikáját illeti szerintem nem rossz vagy legalábbis biztos, hogy lehetne rosszabb és most különösen az Ukrajnában dúló háború miatt gondolom így.

Ha nem ő lenne, hanem mondjuk egy Dobrev Klára, aki minden kis kívánságát teljesítené az EU-nak, lehet már nem lennének szárazföldi harcijáműveink, mert mindet odaadtuk volna Ukrajnának. (Ugyebár már a Leopárd tankokat az oroszok majdnem mind kilőtték, amit ajándékba kaptak az ukránok)

Ez a háború akkor eldőlt, amikor elkezdődött. Oroszország fogja megnyerni szankció ide-szankció oda, nem úgy tűnik, hogy térdre kényszerült volna Oroszország. És az EU-nem akarja felismerni, hanem még tovább nyomja az EU-s állampolgárok kárán. És ha ez még nem lenne elég Ukrajnát is felvennénk az EU-ba.

Szerintem az EU belehal, ha felveszi Ukrajnát.

u.i.: elnézést lehet a szibériai hidegfront zavart meg

2024. jan. 5. 00:41
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%

Tényleg jó külpolitika a "döglődő" nyugat helyett ilyen fejlett gazdaságokkal, demokráciákkal haverkodni, mint orbán teszi 😂. Valóban vannak gondok a nyugattal is, melyeket meg kell oldani, ezeken dolgoznak is. Tudom te nem nézel propagandát, vagy legalábbis azt hiszed. Szó nincs Ukrajna felvételéről az eu-ba, ahogy már írták is.

Honnan veszed, hogy oda kell adni az összes fegyverünket, mikor, ki adta utasításba az eu-ban, vagy a NATO-ban ?

Minden ország maga döntötte el, miből mennyit ad.

Mi lesz, ha oroszország megnyeri a háborút? Erről is van több elemzés, az egyik:

[link]

[link]

[link]

2024. jan. 5. 06:49
 12/27 anonim ***** válasza:
80%

"Ha nem ő lenne, hanem mondjuk egy Dobrev Klára, aki minden kis kívánságát teljesítené az EU-nak, lehet már nem lennének szárazföldi harcijáműveink, mert mindet odaadtuk volna Ukrajnának."

Egyik ország sem adta oda a haderejének jelentősebb részét, Magyarország sem tett volna ilyet.

2024. jan. 5. 07:08
 13/27 anonim ***** válasza:
0%
3-as azt hiszi mindenkinek annyira ki van aprózva az intellektusa mint neki, és csak a propaganda magolásra + felmondására telik.
2024. jan. 5. 10:03
 14/27 anonim ***** válasza:
5%

Én ugyanígy vagyok, kedves kérdező.

Külpolitika szempontból teljesen érthető és helyes a Fidesz és Orbán Viktor politikája, ahogy pl gazdasági növekedés szempontból is a beáramló tőke évek óta rekordot döntött, aminek meglesz a pozitív hozadéka.

El kell ismerni, hogy sok tekintetben az, amít Orbán Viktor képvisel, helyes és követendő lenne az EU számára is!

2024. jan. 5. 10:21
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

Nehéz átlátni a megtévesztésein. Ha van 4 óra hosszád, nézd/hallgasd végig. Utána másképpen fogod látni, milyen trükkös Orbán.

https://www.youtube.com/watch?v=coaHxWDeaMI

2024. jan. 5. 11:19
 16/27 anonim ***** válasza:
49%

Júdás bácsit törölték. 😂

Kérdező: érdekes, hogy németeknél is találkoztam már olyannal, aki magasztalta Orbánt, amikor megtudta, hogy magyaroktól jövök.

Én akkor leállítottam, hogy nem minden az aminek messziről látszik. Sok mindenben egyetértenék, de sokmindennel meg nem, és látom, hogy ugyanabból a tából eszik egyébként, mint a többi EU vezető.

Azokat meg nem is értem egyik oldalon sem, akik szerint mindem csak kreténség amit orbán csinál, vagy másik oldalról azt a gyűlöletcunamit amit tolnak Gyurcsány felé.

2024. jan. 5. 12:05
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

12:05

Azokat sem érted, akik nem kérnek sem Orbánból, sem Gyurcsányból, sőt egyik fidesznek asszisztáló parlamenti pártból sem?

2024. jan. 5. 12:10
 18/27 anonim ***** válasza:
63%
12:10 dehogynem, mivel én is pont így vagyok. Ezekszerint ez neked nem ment át. Párszor voltam már fidesznyik, párszor meg hazaáruló liberális, mert épp valakinek nem voltam vevő a fröcsögésére.
2024. jan. 5. 12:46
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

12:46

A megoldás nem az, hogy ezeket váltogatjuk, ezért látok lehetőséget a Politikai Hontalanok Szövetsége, alulról jövő szerveződésben.

Sokan nem értik még, hogy mi értelme van, azzal jönnek, úgysem lehet ezt a jobbos-balos bűnszervezetet felszámolni... Pedig igenis fel lehet, csak akkor nem lehet felszámolni, ha megy fotelből a szájkarate, anyázás.

Fel kell ébredni az embereknek, hogy más nem oldja meg helyettünk, tenni kell érte, felelősséget kell vállalni saját magunkért, a jövőnkért.

2024. jan. 5. 13:06
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanígy vagyok én is, nálam inkább a migránsozás meg a haldokló nyugat gyűrűzött be. Nem tudom kikerülni a félinfókból dolgozó Megafont meg Patriótát stb szenny szarokat. És utazás kapcsán gondolokoztam Svédországról és random beugrott hogy sok a migráns, és ekkor esett le hogy mennyire csontig hatoló ez a propaganda. Pedig nincs bajom alapvetően a muszlimokkal, személyesen ismertem többet, nagyon kimért jólelkű emberek.
2024. jan. 7. 00:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!