Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbosok, balosok? Sokan...

Jobbosok, balosok? Sokan mondjátok, nincs kire szavazni !?

Figyelt kérdés

Pedig már van. Rájuk, azaz magunkra, a népre!

Félreértés ne essék, nem ő akar az ország vezetője lenni, hanem ő az egyik alapító.

[link]

[link]

2023. dec. 30. 17:54
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Ha egy dk-s fikázza, egyből elkezdett érdekelni!
2023. dec. 30. 22:47
 12/17 A kérdező kommentje:

22:47

Nem csak a dk fikázza, hanem mindegyik párt, mert vége lenne a lopásnak, hazudozásnak. Megélhetési politikusok helyett a hazáért tenni akaró szakemberek lennének a vezetők.

Szlogen: Az emberek nyelvén, csakis az igazat!

Jó esetleg kínának, amcsiknak, oroszoknak, stb... hazudozhatunk kicsit, hogy a magyar érdekeket érvényesítsük 😁 !

2023. dec. 30. 23:11
 13/17 DK-s ***** válasza:
0%

Kedves kérdező!

Minden "okés" lenne ha tényleg arról lenne szó, amit te idealizálsz velük kapcsolatban! Egy darabig még én is engedélyeztem a posztolásaikat a csoportomban, mivel nálam is megosztották az anyagaikat! Ez viszont egy idő után "szöget ütött" a fejembe! Egy, a politikától állítólag TELJESEN elhatárolódók csoportja miért posztol POLITIKAI pártok csoportjaiban? Ha ők tényleg a politikai hontalanokat céloznák, akkor politikailag elkötelezetteket értelmetlen lenne célozniuk!

Ezután tüzetesebben is utánik néztem, ekkor szembesültem azzal, hogy folyamatosan keresik a kapcsolatot meglévő pártokkal, támogatásért pedálozva.

És itt köpték szembe saját magukat, és én is szívesen szembeköpöm bármelyiküket.

#9-nek:

Tudod mi a különbség a cenzúra, és a moderáció között? Én tudom!

Soha nem cenzúrázok, és ha érdekel akkor elárulom, hogy még FIDESZES POLGÁRMESTER is tagja a csoportomnak! A helyileg illetékesek azonnal felismerték, jelentették és hőbölögtek, de leállítottam őket.

Elmagyaráztam nekik hogy ez a DEMOKRATIKUS koalíció csoportja, BÁRKI tag lehet aki akar, és amíg a DK alapelveivel ellentétes megnyilvánulást nem tesz, addig joga van maradni! Lehet az akár MiHazánkos is! Amíg nem trollkodik, nem szólogat be senkinek, és nem posztol provokatív dolgot, addig maradhat. Aki ezen besértődött és kilépett, azt nem bánom. Én a demokratikus alapelveket tartom szem előtt, nem az önkényeskedő cenzúrázást! És például egy fideszest sem tiltok ki ha értelmes vitába keveredik egy DK-ssal, ha érvel, és nem trollkodik vagy provokál. Sokszor előfordul hogy legszívesebben a DK-s baxnám ki, de persze "minden szentnek maga felé hajlik a keze", tehát nem tiltom. Szükséges rosszként maradhat.

2023. dec. 31. 09:40
 14/17 A kérdező kommentje:

Ne vergődj dk-s nem kérnek belőletek az emberek, hazudtok most is, mint régebben.

Egyes emberek szoktak hülyeségeket írni, mert azt sem tudják miért léptek be, mi a PHSZ, de ki is lesznek szelektálva egy idő után.

Most van pár ilyen megint, mert az utóbbi napokban kb 3000- csatlakozó volt. Majd tiltva lesznek ahogy te is.

2023. dec. 31. 09:50
 15/17 DK-s ***** válasza:
0%

Ismét #9-nek:

Elfelejtettem válaszolni a kérdésedre:

Nem, nem kapok ezért pénzt. Szeretem csinálni, elkötelezett vagyok, és ezért népszerű a csoportom. Mert 12.000 fő egy folyamatosan kontrollált és szűrt csoportban, már nagyon szép eredménynek tekinthető. Különböző okok folytán, ha nem végeztem volna folyamatos szelektálást, a tagság már simán 100.000 felett lenne. Jó ellen-példa a PHSZ csoportja. Nagyon durván kritizáltam az adminokat, de még mindig tag vagyok.

A facebook is rendszeresen próbálkozik azzal, hogy ajánlgatja a központilag beállított automatikus moderáció lehetőségét, mert állítása szerint túl nagy az aktivitás a csoportomban, és ezzel akarják "segíteni" a munkámat. Persze nem adom át a kontrollt a face-nek. Az baxna csak be.

És az sem volt "gyenge", amikor a Fidesz-KDNP próbált csatlakozni a csoportomhoz, mint társ-csoport. Kellett pár perc amíg újra-bootoltam az agyam, miután megláttam ezt: [link]

2023. dec. 31. 10:01
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

#15 Nocsak-nocsak. A DK-ás, aki "töltsünk tiszta vizet a pohárba" alapon beismerte azt, amit 90-es IQ fölött már eddig is mindenki tudhatott. Hogy ők verték szét az ellenzéki összefogást, ők segítették negyedszer is kétharmadhoz Orbánékat. Részint bosszúból, mert nem az ő jelöltjük nyerte az előválasztást, részint azért mert úgy ítélték meg, hogy ez sokkal jobban szolgálja a hosszútávú pártérdekeiket. Még azt is beismerte, hogy ő maga is a fideszre szavazott.

Azt még nem is tudtam eddig, hogy te magad is az egyik dicsőséges admin vagy, aki fideszes szennyoldalak ellenzéki szavazótábort bomlasztó cikkeivel hergelte szegény DK-ás nyugdíjasokat.

Köszönjük Emese.

2023. dec. 31. 13:04
 17/17 DK-s ***** válasza:
0%

#16-nak:

Bár k'csög módon fogalmaztál, de igazad van.

#14-nek (kérdezőnek):

"Álmodj királylány". 🤣 /by Homonyik

Nem hogy 30.000 tagot nem fognak szelektálni, de még 5000-et sem!

Az én 8Gb RAM-ommal 1400 tag betöltéséig jutottam úgy, hogy a vége felé már úgy belassult, hogy 15-20 másodpercbe is beletelt a következő adag betöltése.

A PHSZ csoportja is megy a szemétdombra, pontosabban maga lesz a szemétdomb. Bár nekem már most is annak tűnik. Fizikai képtelenség ennyi tagot kontrollálni. Ha csak egyetlen másodpercet számolunk minden tagra, akkor a szükséges idő 8 óra 20 perc. 🤣 És akkor nincs szünet két tag között.

2023. dec. 31. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!