Mondjátok azt kérlek hogy van esély leváltani a Fideszt és Orbánt. Mondjátok hogy nem lesz ismét 2/3?
Mindenhonnan azt hallani hogy a Fidesz vezet messze az ellénzékkel szemben. Van egyáltalán valamennyi esélyünk a győzelemre?
Az ellenzèk népszerűsége zuhan megállás nékül.
Aki csak a TV-ből értesül ( sok idős nyugdíjas). Az csak a Fidesz proagandát látja.
Mamámról tudom jól hogy a következő csatornákat nézi: m1, m2, duna, rtl. Semmit mást. Berögzült fidesz szavazó.
A budapestieknél van az ellenzéki tábor jó része, de megint kevés
Van esély, igen.
Vannak a közvelemény kutatások. Amik elég korlátozott minták alapján készülnek. Ezért korlátozott képet festenek a pártok népszerűségéről.
Egyik megmért minta se fog egyezni méretileg egy valós választáson résztvevők arányával.
2019-es önkormányzati választások előtti fideszes mérések már bebizonyították, hogy mennyire félrevezető tud lenni egy közvéleménykutatás. Koppantak is utána.
Nem a közmédiából szerzem az információt. Kíváncsian olvastam az összefogás programját és MZP nyilatkozatait.
Egyiktől sem vagyok elájulva. Nem a fidesz propaganda miatt fogok az összefogás ellen szavazni, hanem azért mert nem szeretnék egy olyan országban élni amilyet ők akarnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!