Miért relativizálnak az emberek Gyurcsánnyal kapcsolatban?
9
A valóságot a 6 írta le, te próbálkozol propagandával, hazugságokkal cáfolni.
te és orbán gyurcsánya, jól elvagytok ti egymással, de majd együtt mehettek a böribe, édeshármasban 😉!
"
Azért "realitivizálunk", mert Gyurcsány lassan 15 éve volt miniszterelnök! Orbán meg ma is az! Amit Feri csinál ma már semmilyen hatással nincsen ránk! Én akkor középiskolás voltam! Most vagyok 36, azóta elvégeztem a gimit, kijártam az egyetemet, dolgoztam küldölfön, lett egy saját kis cégem! mintha arról okoskodnátok, hogy a 2005/2006-os tanévvében ha féléves bizonyítványomban nem lett volna a négyes matekból és az is kitűnő lett volna, az kihatna az üzleti siekreimre! MI VAN? Nyilván nem hatna! Már rég elmúlt! Ahogy a "Gyurcsány-korszak" is! Ezen csak az pattog, aki pont, hogy fél tőle!"
Olyan mintha szándékosan nem akarnád érteni hogy mi a probléma Gyurcsány Ferenc személyével. Nem az a fő gond illetve de az..csak közvetett módon amit Gyurcsány "csinál". Azt "csinálja" hogy ő jelenleg ott van a politikai közéletben. A Fidesz pedig ezt mint egy magas labdát kihasználja és erre az emberre épít kampányt választásról-választásra. És ezért is nyer. Mert Gyurcsány Ferenc tett azért hogy lehessen vele ilyesztgetni az embereket. Valójában Orbánéknak érdeke hogy Gyurcsány és a DK maradjon. Ez az amit nem vagytok képesek megérteni. Illetve ezzel sincsen baj amennyiben a szavazójuk vagy. Csak akkor ne terelgess. Mond azt hogy te a DK szavazó vagy. Annak tükrében teljesen érthető hogy nem akarod megérteni mi a baj vele.
#14: De a kérdező nem ezt mondja, hanem hogy miért választaná valaki a DK-t egy új lehetőség helyett.
Ami a Gyurcsányra mutogatást illeti nyilván a kormány felelősséghárításra játszik, az emberek pedig ennek be is dőlnek.
Csak erős idegzetűeknek, az emberek nyelvén csakis az igazat, hajrá PHSZ
"Én nem vagyok DK szavazó, de adom, azt, hogy 15 év után Gyurcsányra mutogatva elhessegetni a felelőségválalás minden formáját, hát, önámitás."
15 év után? Jelenleg is a politikai közéletben van. Milyen 15 évről beszélsz? A legtöbb szavazót felsorakoztatni képes ellenzéki pártal. 14 éve ez az egyetlen aduásza a Fidesznek és te ezt nem vagy képes megérteni? Még Donáth Annának is leesett, az egyetlen értelmes mondata volt ami valaha elhagyta a kis pofikáját.
Az emút15évről beszélek én, arról a 15 évről beszélek én, ami emút.
Amiről én beszélek, az a 15 év.
"Az emút15évről beszélek én, arról a 15 évről beszélek én, ami emút.
Amiről én beszélek, az a 15 év."
Elsőre is értettem mire gondoltál, pusztán szerettem volna egy másik nézőpontot a figyelmedbe ajánlani amiben észre vehetnéd hogy Gyurcsány Ferenc jelenleg is Orbán Viktor választasi koncepciójának a részét képezi.
Én ezt tényleg adom és megértem hogy ez a részedről egy felvilágosult hozzáállás. (Engem sem érdekelne normál esetben) Tehát mondhatnám hogy logikai értelemben igazad van. De azzal sem teszel jót ha nem vagy hajlandó figyelembe venni azt a milliós nagyságrendű (főleg nyugdíjas) szavazótábort akik félelemből szavaznak a Fideszre mert minden 4 évben tele plakátolják az országot Gyurcsánnyal és azzal ilyesztgetik az előbb említett csoportot hogy ha nem rájuk (Fideszre) szavaznak akkor majd visszatér..
Lehet hogy neked vagy nekem ez nem kérdés hogy nem fogok azért a fideszre szavazni mert nem akarom hogy Gyurcsány vissza térjen. De nekik ez a realitás. Már a legutolsó választási vereséget követően nagyon erős hangja volt annak hogy "Talán nem a Gyurcsánnyal kellene szövetkezni ha nyerni akartok". Miért nem lehet ezt meglépni? Miért nem vagytok képesek attól az embertől maximálisan elhatárolódni és végre lehúzni a wc-n? Miért nem értitek meg hogy Orbán-Gyurcsány egyazon jelenség amit csak együtt lehet eltakarítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!