A hazai "demokraták" miért karácsonyoznak, ha ez egy keresztény ünnep, ők pedig megvetik a kereszténységet?
Senki se gyűlölködik ellened. Nyugodjál már le a pába. Csináld amit akarsz a négy fal közt, ne akard mindenkire ráerőltetni és akkor senki se fog beszólni. Itt hisztétiázol a nagy semmin. Az ilyenek miatt hiszik sokan idiótának az összes keresztényt. Pedig van köztük értelmes is.
40
Mondod ezt te, amikor olyan téveszmékkel jöttök, hogy ebben az országban milyen durva térítés folyik, és ez mennyire komolyan érint benneteket.
Esetleg más dologra is kényszerítve vagytok kedves mártírka?
Amikor meg beszólok nektek, hogy nekem ne tartsatok két "dögölj meg" között kiselőadást a helyes keresztényi értékekről, mert én majd tudom, hogy miről mit gondoljak vallás terén, akkor jön a személyeskedés és a sértődés felőletek.
Toleránsnak számítok, ha felőlem mindenki olyan hülye lehet, ahogy jónak látja? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!