A hazai "demokraták" miért karácsonyoznak, ha ez egy keresztény ünnep, ők pedig megvetik a kereszténységet?
Figyelt kérdés
2023. dec. 25. 08:35
11/43 anonim válasza:
6
A pogány ünnepek is vallásnak számítanak. Így még inkább nem értem vallásellenes demokratáinkat 😄
12/43 anonim válasza:
Én elsősorban egyiptominak tartom magam, ezért.
13/43 anonim válasza:
#11 Én értem, mert ők nem általánosan vallásellenesek, csak a keresztényeket gyűlölik.
14/43 anonim válasza:
10 gondolom sokan megszokásból
15/43 anonim válasza:
Na és mi van a kereszténydemokratákkal? Olyan nem is létezik? Keresztények és csak hazudják, hogy demokraták vagy fordítva? Vagy mi van?
16/43 anonim válasza:
Attól, hogy az orbánisták kijenetik valakiről, hogy ilyen, vagy olyan ellenes, meg ezt gyűlöli, azt gyűlöli, még nem lesz igaz.
A kérdés, hogy ha olyan fene nagy keresztények, akkor a "Ne hazudj, és mások becsületében kárt ne tégy!" (vagy ha úgy tetszik "ne tégy hamis tanubizonyságot) parancsolatot miért nem tartják be?
Mi ez a kényszeres gyűlölködés karácsony napján?
17/43 anonim válasza:
Eddig nem tudtak válaszolni a kérdésre
18/43 anonim válasza:
16
Te képtelen voltál felfogni a kérdés lényegét.
19/43 anonim válasza:
Nem. Te vagy képtelen felfogni a válaszomat.
Segítek.
Attól, hogy egy random névtelen senki kérdésnek álcázva kijelenti, hogy a demokraták "megvetik a kereszténységet" még nem lesz igaz. Ha úgy jobban érted, attól ez még hazugság.
20/43 anonim válasza:
#20 Te ugye demokratának vallod magad? Mert valóban nagyon demokratikus dolog börtönbe küldeni azokat, akik másra szavaznak, mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!